Tintasugaras nyomtató

Canon PIXMA G1411

Canon G1411
Kompakt, alacsony költségű általános nyomtató nagy oldalkapacitással. Nyomtass kiváló minőségű dokumentumokat éles szövegekkel és élénk, szegély nélküli, akár A4-es méretű fotókkal alacsony oldalankénti költséggel ennek a kompakt, újratölthető nyomtatónak a segítségével, amely nagy kapacitású tintapatronokkal és egyszerű USB-csatlakoztathatósággal rendelkezik, valamint tartósan kezel nagy lapszámú dokumentumokat is.

Hihetetlen oldalkapacitások
Tapasztalja meg a rendkívül költséghatékony és termelékeny nyomtatás magas oldalkapacitás* nyújtotta örömét: 2 fekete tintapatron akár 12 000, egyetlen színes tintapatron-készlet pedig akár 7000 oldal kinyomtatását teszi lehetővé.

Kiváló minőségű nyomatok
Nyomtass kiváló minőségben a Canon FINE technológiájával és hibrid tintarendszerével, amely az éles dokumentumokhoz pigmentfeketét, a max. A4-es méretű élénk, szegély nélküli fotókhoz pedig festékalapú színeket alkalmaz.

Kompakt, megbízható, megfizethető
Ez a megfizethető, kompakt nyomtató otthoni és irodai használatra is ideális megoldás, a tartós FINE tintarendszernek és a 100 lapos hátsó papíradagolónak köszönhetően pedig nagy mennyiségű dokumentummal is könnyedén megbirkózik.

Általános műszaki leírás

Funkciók Nyomtatás