Tintasugaras nyomtató

Canon PIXMA TS9150

Canon PIXMA TS9150 (SÖTÉTSZÜRKE)
Canon PIXMA TS9155 (VÖRÖS)

Kompakt, 6 db, színenként cserélhető patronnal ellátott multifunkciós otthoni nyomtató a fényképezés szerelmeseinek, amely prémium minőségű nyomatokat és intelligens csatlakoztatási lehetőségeket kínál

Fantasztikusan intelligens és kompakt multifunkciós nyomtató a fényképezés szerelmeseinek

Ez a meglepően kompakt és sokoldalú, 6 db, színenként cserélhető patront tartalmazó többfunkciós nyomtató prémium színmélységű nyomtatást és intelligens, vezeték nélküli csatlakoztathatóságot kínál a fényképészet szerelmeseinek. Kezelése rendkívül egyszerű az automatikusan dönthető kezelőpaneljének, valamint a 12,6 cm-es érintőképernyőjének köszönhetően, amellyel az okostelefonoknál megszokott mozdulatokkal vezérelheti a nyomtatót.

Prémium minőség

Ezzel a kompakt és elegáns nyomtatóval fantasztikus mélységű, szegély nélküli fényképeket nyomtathat. A 6 db, színenként cserélhető patronos rendszer mellett a fotókék beállítás még nagyobb részletgazdagságot tesz lehetővé.

Intelligens csatlakoztatási lehetőségek

A csatlakoztatási lehetőségek között szerepel a Bluetooth®*, amelynek segítségével egyszerűen nyomtathat és olvashat be képeket Wi-Fi-n keresztül okoseszközeivel (iOS és Android) közvetlenül vagy a Canon PRINT alkalmazás használatával. A nyomtató Ethernet-kompatibilis.

A felhő szabadsága

Tapasztalja meg a felhőn keresztül történő nyomtatás és beolvasás** szabadságát akár közvetlenül a nyomtatóról. Ez a nyomtató képernyőjéről vagy a Canon PRINT alkalmazásból elérhető PIXMA Cloud Link szolgáltatásnak köszönhetően mindössze néhány másodpercet vesz igénybe.

Gördülékeny érintésvezérlés

Az automatikus döntésű előlapon található nagy, 12,6 cm-es érintőképernyőn egyszerű, az okostelefonokon megszokott mozdulatokkal vezérelheti a nyomtatót. A felhasználói felület a Canon PRINT alkalmazásban megszokottat idézi.

Sokoldalú és költséghatékony

A különálló tintapatronoknak köszönhetően elég azt a színt kicserélnie, amelyik ténylegesen elfogyott, a kettős dokumentumadagolóval pedig normál papírt és fotópapírt is kezelhet. Az XL vagy XXL méretű opcionális patronokkal és az automatikus kétoldalas nyomtatással további megtakarításokat érhet el.

Általános műszaki leírás

Modellszámok PIXMA TS9150 (SÖTÉTSZÜRKE)
PIXMA TS9151 (FEHÉR)
Funkciók Vezeték nélküli nyomtatás, másolás, beolvasás, Cloud Link