Tintasugaras nyomtató

Canon PIXMA TR150wb

Canon TR150wb
Vidd magaddal a munkát. Érj el egyszerűen profi eredményeket újratölthető akkumulátorral rendelkező, okostelefonnal is kezelhető és sokoldalú csatlakozási lehetőségeket nyújtó hordozható nyomtatónkkal, bárhova hívjon a kötelesség.

Nyomtasson útközben, bárhol is legyen
Az újratölthető akkumulátorral mindig a feladatra koncentrálhat. Vegye kezébe az irányítást a számítógépről, laptopról vagy okoseszközről történő vezeték nélküli nyomtatással, és nyomtasson szöveget vagy szegély nélküli fényképeket akár A4-es méretben. A gyors eredmény érdekében mentsen el akár 5 sablont, és nyomtasson egyetlen gombnyomással.

Nyomtatás útközben
Elegáns és strapabíró kialakítás az egyszerű szállításhoz, akár 330 oldal nyomtatása teljesen feltöltött új akkumulátorral1, és töltés az irodában, otthon vagy útközben a C-típusú USB-kábellel.

Párosítás egyszerű csatlakoztathatósággal
Nyomtasson vezeték nélkül a Canon PRINT alkalmazással, az AirPrint (iOS), a Mopria (Android) vagy a Windows 10 Mobile segítségével. Nincs internetes útválasztója? Használja a Wireless Directet.

Éles, kiváló minőségű eredmény
Készítsen éles nyomatokat kiváló minőségben a sötétebb területeken is. A speciális pigmentfekete tintával rendelkező hibrid tinta éles szöveget eredményez, míg a festékalapú színek élénk nyomatokat biztosítanak akár 100 évnyi albumélettartammal2.

Egyszerűség
Nyomtass és ellenőrizd a tinta és a csatlakozás állapotát a 3,6 cm-es (1,44 hüvelykes) OLED képernyőn, valamint dolgozz csendesen és gyorsan 5,5 kép/perc színes és 9 kép/perc fekete-fehér nyomtatási sebességgel3.

121.550 Ft + Áfa
Bruttó ár: 154.370 Ft

Általános műszaki leírás

Funkciók Wi-Fi, nyomtatás, felhő