Tintasugaras nyomtató

Canon MAXIFY iB4150

Canon MAXIFY iB4150
Hatékonyságra, teljesítményre és megbízhatóságra építve. Gyors, 24 kép/perces fekete-fehér és 15,5 kép/perces színes nyomtatás akár 2500 oldalnyi kapacitással, alacsony üzemeltetési költségekkel és Wi-Fi-vel – kis méretű irodák számára tökéletes megoldás.

  • Gyors nyomtatás 24 kép/perces fekete-fehér és 15,5 kép/perces színes elkészülési sebességgel
  • Wi-Fi és LAN csatlakozási lehetőség
  • Nyomtatás népszerű felhőalapú szolgáltatásokból
  • Nagy tintakapacitás: 2500 fekete-fehér/1500 színes oldal
  • 500 lapos produktív kapacitás


Intenzív terhelést bíró nyomtató a kemény munkát végző irodák számára

Színes tintasugaras nyomtató a kis méretű irodák által igényelt sebességgel, kapacitással és gazdaságos működéssel. Az 500 lapos nagy kapacitású papírkazettával rendelkező Canon MAXIFY iB4150 a kihúzás- és súrlódásálló DRHD tintáknak köszönhetően kimagasló nyomatokat produkál élénk színekkel és éles szövegekkel. A Canon MAXIFY iB4150 ultragyors, 24 kép/perces fekete-fehér és 15,5 kép/perces színes A4-es nyomtatásra képes, az első nyomat pedig mindössze 6 másodperc alatt elkészül (FPOT).

Kiemelkedően gazdaságos működés

A kis energiafogyasztástól kezdve egészen a nagy kapacitású tintapatronokig és a külön cserélhető színes kazettákig – a Canon MAXIFY iB4150 az üzemeltetési költségek csökkentésére készült. A fekete kazetták 2500 oldalas és a színes kazetták 1500 oldalas ISO-kapacitása anélkül gondoskodik a zavartalan munkavégzésről, hogy a kazettákat állandóan cserélgetni kellene. A 4 színű multipack opció ráadásul még költséghatékonyabb nyomtatást tesz lehetővé.

Sokoldalú irodai nyomtatás

A Canon MAXIFY iB4150 egyszerűvé teszi a hatékony munkavégzést. A kétoldalas nyomtatás és a számos különböző papírméret és -típus támogatása az A4-es normál papírtól kezdve egészen a címkékig, borítékokig és a fotópapírig megkönnyíti a gyakori irodai feladatok elvégzését. Az egyszerűen használható funkciókkal rendelkező Canon MAXIFY iB4150 minden olyan nyomtatási lehetőségről gondoskodik, amelyre egy irodának általában szüksége van.

Felhőalapú vagy mobil használat

A készülék támogatja a Google Cloud Print, az Apple AirPrint (iOS), a Mopria és a Canon PRINT alkalmazást, így mobileszközökről is lehetséges a gyors és egyszerű nyomtatás. Olyan népszerű felhőalapú szolgáltatásokból is nyomtathat, mint a Google Drive, a Dropbox, az Evernote, a OneNote és a OneDrive. A beépített hozzáférési pont mód segítségével az okoseszköz-használók a nyomtatóhoz Wi-Fi-hálózat nélkül csatlakozhatnak.

Egyszerű felügyelet

A Canon MAXIFY iB4150 hihetetlen nyomtatási minőséget és még nagyobb hatékonyságot garantál a kis méretű irodák számára, emellett pedig egyszerű felügyeletet, karbantartást és vezérlést biztosító speciális rendszergazdai funkciókról is gondoskodik. A számos további opció a nyomtató gyors és egyszerű konfigurálásáról és műveletek korlátozásáról gondoskodik a rendszergazdák számára.

SNMP hálózati integráció

A Canon MAXIFY iB4150 Simple Network Management Protocollal (SNMP) való kompatibilitásnak köszönhetően a nyomtató egyszerűen integrálható meglévő irodai hálózatba. Az SNMP segítségével számos karbantartási és felügyeleti funkció, például a tintaszint, a hibaállapot és az oldalszám figyelése is használható.

57.530 Ft + Áfa
Bruttó ár: 73.065 Ft

A NYOMTATÓ MŰSZAKI JELLEMZŐI

Nyomtatási sebesség (kb.) A4-es fekete-fehér: 24 kép/perc1
A4-es színes: 15,5 kép/perc1
Első oldal elkészülési ideje (kb.) Színes: 6 mp (bekapcsolt)/10 mp (alvó módban)
Színes: 7 mp (bekapcsolt)/12 mp (alvó módban)
Nyomtatási technológia Tintasugaras, FINE nyomtatófejes
Maximális nyomtatási felbontás 600×1200 dpi
Nyomtatási margók (min.) Felső: 3 mm, alsó: 5 mm, bal és jobb: 3,4 mm
Kétoldalas nyomtatás Automatikus (A4, LTR normál papír)