Fekete

HP LaserJet Enterprise M507x

HP LaserJet Enterprise M507x
A HP LaserJet Enterprise nyomtató remek választás az üzleti megoldások biztonságos és hatékony kezeléséhez, a fekete HP EcoSmart tonerkazettákkal pedig gazdaságosan üzemeltethető. Csak egy megbízható nyomtató képes lépést tartani egy fejlődő vállalkozás igényeivel.[1] Ideális olyan nagy és közepes méretű vállalatok számára, amelyeknek egy kis helyigényű, biztonságos, termelékeny, energiatakarékos fekete-fehér többfunkciós készülékre van szükségük.

A HP nyomtatói erős védelmi rendszerrel[2] vannak ellátva, amely folyamatosan figyeli és megállítja a fenyegetéseket, miközben az újak elleni védelemhez is képes alkalmazkodni. A HP nyomtatók képesek a támadások utáni automatikus önjavításra, amelyhez nincs szükség az informatikai részleg munkatársainak beavatkozására.
Az erőforrások megfelelő kezelése a jó üzleti modell alapja. Az elődeinél hatékonyabb működésre tervezett HP LaserJet nyomtató a HP JetIntelligence tonerkazettákkal hozzájárul a költségek és az energiafelhasználás csökkentéséhez. A HP elkötelezett amellett, hogy az Ön vállalkozása mindig lendületben legyen.
A problémamegoldást segítő eszközök minden vállalkozásban kincset érnek. A megbízható felügyeleti rendszer és a modern üzleti kihívásokhoz igazodó megoldások segítenek kézben tartani az irányítást.

Fekete-fehér nyomtatási sebesség (ISO, A4)
Normál: Akár 43 oldal percenként [1]

Az első lap kinyomtatásáig eltelt idő, fekete (A4, üzemkész állapot)
Fekete: Akár 5,9 mp alatt [2]

Az első lap kinyomtatásáig eltelt idő, fekete (A4, üzemkész állapot)
Fekete: Akár 10 mp alatt [2]

Fekete nyomtatási minőség (legjobb)
Max. 1200 x 1200 dpi

Nyomtatásfelbontás-technológiák
300 dpi, 600 dpi, HP FastRes 1200, HP ProRes 1200

Kihasználtság (havi, A4)
Akár 150 000 oldal [3] A terhelhetőség az egy hónapban kinyomtatható oldalak maximális száma.