Tintasugaras nyomtató

Canon PIXMA iP8750

Canon iP8750
Fotólabor minőségű, A3+ méretű vezeték nélküli nyomtatás otthonában
Élvezze a lenyűgöző minőségű fényképeket akár A3+ méretben a prémium kategóriás 6, színenként cserélhető patronos nyomtatóval. Nyomtasson vezeték nélkül otthonában pl. okostelefonjáról, táblagépéről, vagy wifis fényképezőgépéről. Ideális megoldás a fényképezés rajongóinak

  • Premium A3+ nyomtató vezeték nélküli csatlakoztathatósággal a fényképezés rajongóinak
  • A 6 színes rendszer szürke tintát is tartalmaz a különleges színes és fekete-fehér nyomtatáshoz
  • Hatékony, színenként cserélhető tintapatronok és választható XL méretű patronok
  • Nyomtatás okostelefonról és táblagépről a PIXMA Printing Solution alkalmazás segítségével
  • Apple AirPrint, Google Cloud Print és vezeték nélküli PictBridge támogatás


Prémium kategóriás A3+ fotónyomtató

Ez a prémium kategóriás fotónyomtató kifinomult kialakításával továbbfejlesztett, 6 színes rendszert biztosít, amelynek segítségével 10×15 cm-estől akár A3+ méretig nyomtathat lenyűgöző minőségű fényképeket, valamint dokumentumokat – így lesz a fényképezés rajongóinak ideális választása.

Kivételes teljesítmény

A 6 tintás rendszer szürke tintát is tartalmaz a gazdagabb színvilágú fényképekhez és lenyűgöző fekete-fehér nyomatokhoz, a FINE nyomtatófej technológia pedig – akár 9600 dpi felbontással – gyorsan biztosít kivételes részletességet a fotólabor minőségű fényképek eléréséhez.

Vezeték nélküli csatlakoztathatóság

Használja és ossza meg nyomtatóját otthonában vezeték nélkül. Töltse le a PIXMA Printing Solutions alkalmazást, és nyomtasson smart mobilkészülékeiről. Emellett az Apple AirPrint és Google Cloud Print szolgáltatások is támogatottak. Nyomtasson fényképeket közvetlenül vezeték nélküli fényképezőgépéről vezeték nélküli PictBridge kapcsolattal.

Csökkentse a tintára fordított költségeket!

Többet nyomtathat kevesebbért. A színenként cserélhető rendszer azt jelenti, hogy csak azt a tintapatront kell kicserélni, amelyik szín kifogyott, így csökkenthető a pazarlás mértéke. Az opcionális XL méretű patronokkal több oldalt nyomtathat, mint a normál méretűekkel, így oldalanként akár 30%-ot is megtakaríthat.

Kreatív lehetőségek

A My Image Garden szoftver segítségével fényképeit könnyen rendszerezheti és kinyomtathatja. Végezzen keresést képei között, és a nyomtatáshoz készítsen vonzó megjelenítést pl. közvetlenül a nyomtatható lemezekre. Élvezze a széles körű, professzionális minőségű kreatív tartalomhoz való hozzáférést a CREATIVE PARK PREMIUM jóvoltából.

Hibrid tintarendszer

A festékalapú tinták (C/Cián, M/Magenta, Y/Sárga, GY/Szürke és BK/Fekete) segítségével lenyűgöző minőségű fényképeket hozhat létre, míg a fekete pigmenttinta (PBK) a tökéletesen olvasható dokumentumok nyomtatására való. Az eredeti Canon tinták ChromaLife 100+ rendszerrel rendelkeznek, és segítségükkel egy életen át tartó, fotólabor minőségű fényképek készíthetők.

134.640 Ft + Áfa
Bruttó ár: 170.990 Ft

A NYOMTATÓ MŰSZAKI JELLEMZŐI

Nyomtatási felbontás Max. 96001×2400 dpi
Nyomtatási technológia 6, színenként cserélhető tintapatron (PGBK/Pigmentfekete, BK/Fekete, C/Cián, M/Magenta, Y/Sárga, GY/Szürke)
Tintasugaras FINE nyomtatófej 1 pl-es (min.) tintacseppekkel
ChromaLife100+ tinták
Dokumentumok nyomtatási sebessége fekete-fehérben Kb. 14,5 kép/perc1
Dokumentumok nyomtatási sebessége színesben Kb. 10,4 kép/perc1
Fényképnyomtatási sebesség Szegély nélküli 10×15 cm: kb. 36 másodperc1
A3+ szegéllyel: kb. 120 másodperc1
Szegély nélküli nyomtatás Van (A3+, A3, A4, LTR, LDR, 25×30 cm, 20×25 cm, 13×18 cm, 10×15 cm)
Kétoldalas nyomtatás Kézi működtetés
Nyomtatás közvetlenül lemezre Van (a csomag a szoftvert tartalmazza)