Fekete

HP LaserJet Enterprise M612dn

HP LaserJet Enterprise M612dn
Ez a HP LaserJet nyomtató JetIntelligence technológiájával a nagy teljesítményt kiemelkedő energiahatékonysággal ötvözi, és nagy sebességgel készít professzionális minőségű dokumentumokat, miközben piacvezető biztonsági eszközökkel védi hálózatát a támadásoktól

Dinamikus biztonsággal ellátott nyomtató
Bizonyos HP nyomtatók kizárólag új vagy újrahasznosított, HP által gyártott elektronikus áramkörrel, illetve chippel rendelkező patronokkal használható. Ezek a nyomtatók dinamikus biztonsági intézkedéseket alkalmaznak a nem HP chipet vagy elektronikus áramkört használó patronok blokkolására. Az időszakos firmware-frissítések fenntartják ezen intézkedések hatékonyságát, és blokkolják a korábban még működő patronokat. Az újrahasznosított, HP által gyártott elektronikus áramkör lehetővé teszi az újrahasznosított, felújított és újratöltött patronok használatát.

A HP legbiztonságosabb nyomtatási megoldása2
A HP Sure Startnak köszönhetően bekapcsoláskor a rendszer automatikusan ellenőrzi a működési kódot, és probléma esetén önállóan javítja a hibát.

Nagy sebességű működés és energiahatékonyság
Gyorsabban végezheti el a feladatokat, kevesebb papírral. A kétoldalas dokumentumokat majdnem olyan sebességgel nyomtathatja ki, mint az egyoldalasakat.

Megbízható teljesítmény és védelem
A precíziós fekete tonerrel éles szövegeket, mély fekete színt és jól látható ábrákat nyomtathat.

Nyomtatási sebességű
Akár 71 oldal percenként1

Eredeti HP patronok

    HP 147A fekete eredeti LaserJet tonerkazetta (10 500 oldalas kapacitás)
    HP 147X nagy kapacitású fekete eredeti LaserJet tonerkazetta (25 200 oldalas kapacitás)
    HP 147Y extranagy kapacitású fekete eredeti LaserJet tonerkazetta (42 000 oldalas kapacitás)

 

278.840 Ft + Áfa
Bruttó ár: 354.125 Ft