Cimkenyomtató

Brother QL-1050

Brother QL1050
A QL-1050 legújabb összegzése a professzionális címkenyomtatók sorozatának. Sajátossága a szélesebb nyomtatófej, mely lehetővé teszi, hogy akár 102 mm széles címkére is nyomtathasson, valamint a 110 mm/sec továbbfejlesztett nyomtatási sebesség, mely a maximális hatékonyságot szolgálja

  • Akár 102mm széles címke készítése
  • Kiváló minőségű, 300dpi nyomtatási felbontás
  • Beépített automatikus vágóegység
  • Könnyen cserélhető szalagtekercsek
  • Címketervező szoftvert tartalmaz

A Brother QL-1050 lehetővé teszi az akár 102mm széles címkék készítését, az automatikus szalagvágó egység precízen darabolja a címkéket nagy méretű borítékokra, szállítói címkékre, látogatói belépőkre vagy egyedi jelzések készítéséhez. Ideális választás ipari és üzleti környezetbe egyaránt. P-touch Editor címketervező szoftvert tartalmaz, amely lehetővé teszi a címketervezést és nyomtatást akkor is, ha annak vonalkódot, kereteket, képeket, szimbólumokat vagy akár céglogót kell tartalmaznia.

Akár 69 címke/perc nyomtatási sebességgel készít címkéket, amelyek felbontása akár 300 dpi is lehet. Elővágott és folytonos címkéket egyaránt képes kezelni. Az automatikus vágóegység 25mm - 3 m hosszú címkéket képes készíteni.