Fekete

HP LaserJet Enterprise M611dn

HP LaserJet Enterprise M611dn
Ez a HP LaserJet nyomtató JetIntelligence technológiájával a nagy teljesítményt kiemelkedő energiahatékonysággal ötvözi, és nagy sebességgel készít professzionális minőségű dokumentumokat, miközben piacvezető biztonsági eszközökkel védi hálózatát a támadásoktól.

Dinamikus biztonsággal ellátott nyomtató
Bizonyos HP nyomtatók kizárólag új vagy újrahasznosított, HP által gyártott elektronikus áramkörrel, illetve chippel rendelkező patronokkal használható. Ezek a nyomtatók dinamikus biztonsági intézkedéseket alkalmaznak a nem HP chipet vagy elektronikus áramkört használó patronok blokkolására. Az időszakos firmware-frissítések fenntartják ezen intézkedések hatékonyságát, és blokkolják a korábban még működő patronokat. Az újrahasznosított, HP által gyártott elektronikus áramkör lehetővé teszi az újrahasznosított, felújított és újratöltött patronok használatát.

A HP legbiztonságosabb nyomtatási megoldása2
A HP Sure Startnak köszönhetően bekapcsoláskor a rendszer automatikusan ellenőrzi a működési kódot, és probléma esetén önállóan javítja a hibát.

Nagy sebességű működés és energiahatékonyság
Gyorsabban végezheti el a feladatokat, kevesebb papírral. A kétoldalas dokumentumokat majdnem olyan sebességgel nyomtathatja ki, mint az egyoldalasakat.

Megbízható teljesítmény és védelem
A precíziós fekete tonerrel éles szövegeket, mély fekete színt és jól látható ábrákat nyomtathat.

Nyomtatási sebesség
Akár 61 PPM1

Eredeti HP patronok

    W1470A HP 147A fekete eredeti LaserJet tonerkazetta (10 500 oldalas kapacitás)
    W1470X HP 147X nagy kapacitású fekete eredeti LaserJet tonerkazetta (25 200 oldalas kapacitás)
    W1470Y HP 147Y extranagy kapacitású fekete eredeti LaserJet tonerkazetta (42 000 oldalas kapacitás)