Fekete

Canon i-SENSYS MF275dw

Canon MF275dw
Maximális hatékonyság egy kompakt és biztonságos eszközzel, amely képes dokumentumok nyomtatására, másolására, beolvasására és faxolására

  • Nyomtatási sebesség (A4-es méret): 29 lap/perc
  • Intuitív kijelző: 5 és 6 soros LCD
  • Standard: Kétoldalas nyomtatás
  • Átfogó biztonság :Teljes körű


Vértezze fel a csapatát
Fedezze fel a kis készülékekben rejlő teljesítményt a gyors és megbízható i-SENSYS MF270 sorozattal. A 29 lap/perces nyomtatási sebesség és a kétoldalas nyomtatás hozzájárul a zökkenőmentes munkafolyamathoz, hogy Ön okosabban dolgozhasson, ne keményebben.

Nagyobb hatékonyság
A megbízható eszközökről történő nyomtatás, másolás és beolvasás révén maximalizálhatja a teljesítményt. Faxoljon az MF275dw készülékkel, takarítson meg időt a kétoldalas nyomtatással, és használja ki a kis hordozók széles választékának támogatását A5-ös és A6R méretű dokumentumok előállításához.

Védelem az érzékeny dokumentumok számára
Védje dokumentumait, eszközeit és hálózatát a vírusoktól és az adatlopástól a teljes körű biztonsági funkciókkal. A funkciók közé tartozik a biztonságos indítás és a biztonsági funkciók navigációs útmutatója.

Egyszerű használat
Takarítson meg időt az egyszerű használatnak köszönhetően, és navigáljon zökkenőmentesen a beállítások között az intuitív kijelzőpanel segítségével. Az egyszerű Wi-Fi-csatlakoztathatóság és a mobil nyomtatás lehetővé teszi, hogy okostelefonról nyomtasson.

 

94.270 Ft + Áfa
Bruttó ár: 119.720 Ft

Általános műszaki leírás

A készülék típusa Monokróm lézer
Rendelkezésre álló funkciók Nyomtatás, másolás, szkennelés, fax