Fekete

HP LaserJet M110w

HP LaserJet M110w
Egy hatékony, kiváló minőségű lézernyomtató, amely igazodik a rendelkezésre álló helyhez és anyagi keretekhez. Használja ki a kategória legkisebb lézernyomtatójával2 elérhető gyors nyomtatás, valamint az időtakarékos HP Smart alkalmazás előnyeit.3 4 Professzionális minőségű lézernyomtatásra és zökkenőmentes beállításra számíthat.

Dinamikus biztonsággal ellátott nyomtató
Bizonyos HP nyomtatók kizárólag új vagy újrahasznosított, HP által gyártott elektronikus áramkörrel, illetve chippel rendelkező patronokkal használható. Ezek a nyomtatók dinamikus biztonsági intézkedéseket alkalmaznak a nem HP chipet vagy elektronikus áramkört használó patronok blokkolására. Az időszakos firmware-frissítések fenntartják ezen intézkedések hatékonyságát, és blokkolják a korábban még működő patronokat. Az újrahasznosított, HP által gyártott elektronikus áramkör lehetővé teszi az újrahasznosított, felújított és újratöltött patronok használatát.

A HP legkisebb lézernyomtatója a kategóriájában
A HP legkisebb lézernyomtatója a kategóriájában,2 hatékonyságra tervezve.

Hatékony munkavégzés telefonról
Kiváló minőségben olvashat be dokumentumokat, és megoszthatja őket a Dropboxban, a Google Drive-on vagy a felhőben – mindezt a telefonjáról, a HP Smart alkalmazás segítségével.3

A lézernyomtatókhoz elérhető Instant Ink szolgáltatással sosem fogy ki a tonerből,5 és akár 50%-os költségmegtakarítást6 érhet el
Lézernyomtatója többé nem fogy ki a tonerből.5 A kényelmes tonercsere és az intelligens kézbesítés a szolgáltatás részét képezi.

Takarékoskodhat az erőforrásokkal a teljesítmény feláldozása nélkül
A HP automatikus be- és kikapcsolási technológia intelligens módon, igény szerint kapcsolja be és ki a nyomtatót.7

Gyors nyomtatás
Percenként akár 21/20 oldalas nyomtatási sebesség

35.850 Ft + Áfa
Bruttó ár: 45.530 Ft