Csekk Scanner

Canon CR-190i

Canon CR-190i
Ha a pontosságon, a sebességen és a minőségen van a hangsúly, a Canon imageFORMULA CR-190i a legjobb megoldás. A különféle speciális lehetőségek, mint pl. a MICR által támogatott OCR-funkció, csekkek, utalványok és kuponok tömeges beolvasását teszik lehetővé.


Funkciók

  • Gyors beolvasás, akár 190 csekk percenként
  • Pontos, egyidejű beolvasás MICR- és OCR-funkciókkal
  • A beépített, 4 soros imprinter lenyűgöző minőségű imprinteket készít
  • Áttekinthető és egyszerű karbantartás, valamint integrálási lehetőségek
  • ENERGY STAR és RoHS kompatibilis

Gyors beolvasás
Az imageFORMULA CR-190i bankok és kiskereskedelmi egységek számára egyaránt gyors, hatékony és megbízható beolvasási lehetőségeket kínál. Percenként akár 190 csekket is be tud olvasni, így a CR-190i tökéletesen megfelel a tömeges beolvasási feladatokhoz is. Szinte hihetetlen, de a kétszeres sebességű működés minimálisra csökkenti a hibás és kihagyott beolvasások számát. A készülék egyedülálló jellemzői növelik a backoffice-munkafolyamatok termelékenységét és hatékonyságát.

Pontos beolvasás
A MICR által támogatott OCR-funkció kitűnő képbeolvasási jellemzőket biztosít. A MICR 99,9%*-os pontosságú beolvasása kiküszöböli a költséges hibákat, hiszen a csekken szereplő adatokat már az első alkalommal sikeresen olvassa be, még mielőtt az eredetiket megsemmisítenék.

Kiváló minőségű végtermékek
A finom szövegszűrés funkciónak köszönhetően a képek még mintás háttér esetén is lélegzetelállító minőségben olvashatóak be.

Sokoldalú teljesítmény
A CR-190i nagykapacitású dokumentumadagolója akár 250 lap egyidejű befogadására is képes, beépített ugratóegysége pedig a folyamatos, akadásmentes beolvasást garantálja. Természetesen használható sima dokumentumokkal, pl. borítékokkal, utalványokkal is. A CR-190i minden kétséget kizáróan a legideálisabb társ a mozgalmas banki és kiskereskedelmi környezetben.

Rugalmas imprinting
A beépített, 4 soros imprinterrel kiemelkedő minőségű bittérképes képek és szövegek sokoldalú imprinting megoldásai állnak a felhasználók rendelkezésére. Az SDK-lehetőségnek köszönhetően a CR-190i dinamikusan, egyetlen művelettel készít MICR-minőségű nyomatokat, páratlan mértékben növelve ezzel a termelékenységet.

Egyszerű karbantartás
Az oldalra nyitható kivitel páratlan mértékben leegyszerűsíti a kazettacserét, a papírelakadások elhárítását és a különféle tisztítási műveleteket. A folyamatos illesztőprogram- és készülékszoftver-frissítések csökkentik a rendszeres karbantartási feladatokhoz szükséges időt, az ötletes és precíz naplózóeszköz pedig segít a hibaelhárítási feladatok végrehajtásában, így a rendszer állásideje a lehető legnagyobb mértékben lerövidül.

Könnyű integrálás
A kötegelt Canon lapolvasó segédprogram beolvasási, fájlmentési és képmegtekintési funkciókkal rendelkezik. A sokoldalúság zálogaként a CR-190i háromféle SDK-lehetőséget is támogat, a Silver Bullet Technology cég Ranger Transport API szoftvere elősegíti, hogy a CR-190i könnyen integrálható legyen már meglévő és új rendszerekkel is.

Környezetvédelemből jeles
A CR-190i nemcsak az RoHS-irányelv szabta szigorú feltételeknek felel meg, hanem az ENERGY STAR szabványnak is, így a készülék a társadalmi felelősségvállalás és a csökkentett energiafelhasználás szempontjából is úttörő megoldásnak tekinthető.ÁLTALÁNOS TERMÉKINFORMÁCIÓK

Típus Asztali lapadagolós lapolvasó
Dokumentumolvasás szenzor CMOS CIS szenzor
Optikai felbontás 1200 dpi
Fényforrás RGB LED
Olvasási oldal Egy-/kétoldalas
Interfész Nagy sebességű USB 2.0
Méretek Zárt tálcával: 476 (szé) × 272 (mé) × 214 (ma) mm
Tömeg Kb. 8,4 kg
Teljesítményigény AC 220–240 V (50/60 Hz)
Teljesítményfelvétel Beolvasás: 52,8 W, alvó mód: max. 4,7 W
Üzemeltetési feltételek 10–32,5 Celsius-fok, páratartalom: 20–80% rel.
Környezetvédelmi előírásoknak való megfelelés RoHS és ENERGY STAR