Hírek

Canon PIXMA PRO-1 A3+ fényképészeknek

Canon PIXMA PRO-1 A3+ fényképészeknek

A Canon bejelentette a PIXMA Pro sorozat legújabb tagját, a PIXMA PRO-1 modellt. A világon az első, 12 különböző tintát használó, A3+ méretű nyomatok készítésére alkalmas nyomtató külső kialakítását az EOS család ihlette. A színes és monokróm módban is a lehető legjobb nyomtatási minőséget biztosító, stílusos modell a hivatásos és haladó szintű fotósok számára egyaránt ideális megoldás.

Canon színes lézernyomtatók új generációja

Canon színes lézernyomtatók új generációja

A Canon bejelentette az i-SENSYS LBP7680Cx és LBP7660Cdn színes lézernyomtatókat, amelyek kiváló nyomtatási teljesítményt biztosítanak a munkacsoportok és kisebb vállalkozások számára. Az iparágban elsőként a MEAP-kompatibilis LBP7680Cx integrálható a Canon uniFLOW platformjával, így nagyvállalati szintű funkciókat biztosít a kisebb vállalati felhasználók számára

Négy BLI díjat nyertek a Canon vállalati termékei

Négy BLI díjat nyertek a Canon vállalati termékei

A Canon termékeit négy elismeréssel jutalmazta a Buyers Laboratory Inc. (BLI) független tesztelő- és kutatószervezet. A Canon a 2011-es nyári díjátadón „Kiváló teljesítmény” és, „Kiváló energiahatékonyság” kategóriákban vehette át az elismeréseket.

Az imageRUNNER ADVANCE család vállalati reprográfiai részlegek és nyomtatási szolgáltatók igényeit hivatott kielégíteni.

Bejelentette a Canon három új, fekete-fehér imageRUNNER ADVANCE nyomtatóját, melyekkel tovább bővíti fekete-fehér professzionális nyomtatási termékkínálatát. A Canon legújabb, a vállalati reprográfiai osztályok és nyomtatási szolgáltatók számára fejlesztett közepes kapacitású fekete-fehér nyomtatórendszerei az eddigieknél több lehetőséget és jobb nyomtatási minőséget kínálnak.

Hatodik alkalommal is a Canon multifunkciós termékcsaládja a legjobb

A Canon 2000 óta hatodik alkalommal nyerte el a Buyers Laboratory legjobb MFP termékcsaládnak járó díját.
A világ vezető, képalkotó termékeket vizsgáló független tesztelője 2008 második félévében a Canon négy multifunkciós nyomtatóját ismerte el a legjobbaknak járó "Pick of the Year" elismeréssel.

Három érv az elektronikus dokumentumkezelés mellett

Napjainkra egyre több vállalat számára elkerülhetetlenné válik, hogy dokumentumait egy IT-hálózaton tárolja. Legtöbben a dokumentumkezelést egyszerűen az információ elektronikus úton történő iktatásának tekintik, azonban ez a terület ennél lényegesen összetettebb. Egyrészt a papíralapú dokumentumok szkennelés során történő elektronikus rögzítését, másrészt a tárolt dokumentumok adatbázisrendszerbe foglalását jelenti.

UEFA EURO 2008TM a visszaszámlálás elkezdődött

Kedves Partnerünk,
Az UEFA EURO 2008TM nyitó mérkőzéséig már csak egy hónap van hátra, de Ön előtt nyitva áll a lehetőség egészen a döntő pillanatáig, hogy új LCD televízióján tekintse meg a kedvenc mérkőzését!
Most minden, megvásárolt iRC2380i* multifunkciós készülék mellé LG 32LG3000 készüléket választhat ajándékba.

* Az UNICOPY Irodatechnika által meghatározott konfiguráció esetén!

Egy kis kifinomultság a fekete-fehér dokumentumokhoz!

A Canon iR2018/30 sorozat tagjai akár A/3-as méretben képesek a nyomtatási, beolvasási, és másolási feladatok elvégzésére, és ha szükséges, kiegészíthetők a kiadványkészítő funkciókkal. Mindezek mellett a költségek, a termelékenység, a nyomtatási minőség és a környezeti hatások mind kézben tarthatók.

Új asztali lapolvasó a Canon gyártósoráról - DR-M140

Új asztali lapolvasó a Canon gyártósoráról - DR-M140

A kompakt és sokoldalú új modell hatékony dokumentum-feldolgozást biztosít a forgalmas irodákban és munkacsoportokban. Az U alakú papírpályának, illetve az alig 10 centiméter magas kialakításnak köszönhetően a kompakt DR-MR140 elfér akár egy irodai fiókban is, így tárolása és használata egyaránt kényelmes.

Ultrakompakt és stílusos: új asztali lapolvasó a Canontól

Ultrakompakt és stílusos: új asztali lapolvasó a Canontól

Az új imageFORMULA DR-C125 egyedülálló, függőleges, J alakú dokumentumkezelési rendszerének köszönhetően lapolvasás közben is helytakarékos. A nyomtató hatékony szoftvere sokoldalú dokumentum-feldolgozási megoldásokat kínál, többek között közvetlen beolvasási lehetőséget a felhőalapú alkalmazásokba

Canon imageRUNNER ADVANCE C2025i postafiók-funkcióval

Canon imageRUNNER ADVANCE C2025i postafiók-funkcióval

A Canon bejelentette az imageRUNNER ADVANCE színes, multifunkciós termékcsalád új tagját, az imageRUNNER ADVANCE C2025i modellt. Az új, A3-as nyomtató a C2000 sorozatra jellemző költséghatékonyságot, továbbfejlesztett hálózati biztonságot és környezetvédelmi előnyöket 25 oldal/perces másolási és nyomtatási sebességgel ötvözi.

Canon imageRUNNER: olcsóbb monokróm oldalak

Szabványos (TEC) energiafogyasztási értékeket is megad a Canon új nyomtatóihoz, így az olcsóbb monokróm nyomtatás mellett kedvezőbb áramfogyasztást is ígér.

Álláslehetőség

Az UNICOPY Irodatechnikai Szakszerviz új munkatársat keres az alábbi pozícióba: ÉRTÉKESÍTŐ, ÜZLETKÖTŐ

A Canon megőrizte vezető szerepét a felső kategóriás beolvasók piacán

Budapest, 2008. december 09. - A Canon, a digitális képalkotási technológiák egyik vezető vállalata, az InfoSource első féléves adatai alapján megőrizte vezető szerepét a teljes dokumentumszkenner szegmensben. A Canon az idén tavasszal jelentette be új termelői kategóriába szánt imageFORMULA DR-X10C nagysebességű dokumentum beolvasóját, amelyet felhasználói oldalról is komoly érdeklődés és várakozás előzött meg. A termék kiforrottságát jelzi, hogy 2008 első félévében azonnal az első helyre került ? 57 százalékos piaci részesedéssel ? a hazai értékesítések tekintetében.

iW Management Console

Az iW Management Console (iWMC) olyan web alapú hálózati eszközkezelő megoldás, amelyet arra terveztek, hogy csökkentse a multifunkciós nyomtatók teljes tulajdonlási költségét, és maximális produktivitást biztosítson. Arra terveztük, hogy vállalati szinten kezeljen, felügyeljen és ellenőrizzen több, a hálózatra csatlakoztatott, Canon vagy más gyártóktól származó multifunkciós nyomtatót és nyomtatót. Ez az egyszerű központosított konzol lehetővé teszi a rendszergazdák számára, hogy jelentősen csökkentsék a multifunkciós eszközök teljes tulajdonlási költségét a hálózaton.

Újabb nagy formátumú nyomtató fejlesztések a Canon portfoliójában a grafikai piacnak

A Canon, a digitális képalkotási technológiák egyik vezető vállalata bejelentette nagyformátumú nyomtató termékcsaládjának legújabb tagjait, a 44 hüvelykes imagePROGRAF 8100 (iPF100) és a 60 hüvelykes imagePROGRAF 9100 (iPF9100) modelleket, amelyek gyors, mégis magas minőségű nyomtatást biztosítanak költséghatékonyan a grafikai, fényképészeti, valamint a művészeti területeken tevékenykedő vállalkozások számára.

Canon LBP5960

Az, új színes LBP5960 A/3 nyomtató üzleti célokra készült: nagy sebességű, robosztus, és kevés karbantartást igényel. Kis helyigénye miatt az LBP5960 bárhol elhelyezhető az irodában. Beépített duplex egységgel rendelkezik, kicsi az energiafogyasztása, és rövid bemelegedési ideje van, így gyorsabban elkészülnek a nyomatok.

Legfrisebb bejegyzések