Megoldások

Scan2x™

Scan2x™
A Scan2x™ egy intelligens dokumentumrögzítési technológia, amely mindenki számára megkönnyíti a beolvasást. Az egyszerűség új szintje intelligens lapolvasó szoftverrel. Amíg a Scan2x™ beolvassa a dokumentumait, Ön minden figyelmét a vállalkozásának szentelheti. Korszerű technológia, amely automatikusan a megfelelő beállításokat alkalmazza, felismeri a kulcsfontosságú adatokat és a megfelelő helyre továbbítja őket. Egyszerű.


 

  • Automatikus dokumentum-felismerés
  • Számlatételek kinyerése
  • Opcionális érintőképernyős vezérlés
  • IRIS OCR (optikai karakterfelismerés) és tömörítési technológiák
  • Útlevél/személyi igazolvány szkennelése és ellenőrzése
  • Helyszíni vagy felhőalapú tárhely

Mindig intuitív
Az ikonokra épülő kezelőfelület könnyű használatot tesz lehetővé, míg az automatizált folyamatok azonnal felismerik a dokumentumokat, kiválasztják a megfelelő beállításokat és kinyerik a szükséges információt.

Hatékony munkafolyamat
A kifinomult technológia azonnal felismeri a beolvasott dokumentumokat, így például számla beolvasásakor automatikusan továbbítja azt a számviteli osztálynak.

Teljes átláthatóság
A biztonság, a jogszabályoknak való megfelelés és az elszámoltathatóság érdekében lásson el minden felhasználót egyéni PIN kóddal, mágneskártyával vagy használjon ujjlenyomat-leolvasót, amelyek felelősségteljes és biztonságos megoldást nyújtanak a tevékenységek nyomon követésére.

A jogszabályoknak való teljes megfelelőség
Biztosítsa az egyre szigorúbb szabályozásnak való megfelelőséget, beleértve az érzékeny személyes adatok szerkesztését a GDPR rendelettel összhangban.

Felhőalapú vagy helyszíni tárhely
Válassza a vállalkozásához legjobban illő megoldást, legyen az akár helyszínre telepített, akár teljeskörűen kezelt, előfizetéses online tárhely.

Kapcsolódjon a környezetéhez
A Therefore™ és Sharepoint™ szoftverekkel, a OneDrive™ és Google Drive™ platformokkal, FTP-vel, felhőalapú megoldásokkal, valamint webes szolgáltatásokkal és adatbázisokkal való integráció hatékonysága verhetetlen.