Canon új imagePROGRAF TC-20 új A1+ nagyformátumú nyomtató

A Canon új imagePROGRAF TC-20 modellje egy kompakt asztali széles formátumú nyomtató, amely kényelmesen elhelyezhető az irodában vagy otthoni íróasztalon. Lehetővé teszi 100 db A4-es lap vagy 50 db A3-as lap folyamatos nyomtatását normál papírra, vagy akár A1+ méretű tekercselt papír nyomtatását építőipari kivitelezési, tervezési, felmérési rajzok és értékesítési ponti anyagok nyomtatásához. Egy egyszerű, könnyen használható és ingyenes szoftveres megoldással, a Direct Print Plus alkalmazással rendelkezik, amely az imagePROGRAF sorozat magasabb kategóriájú modelljeivel egyenértékű, kiváló nyomtatási minőséget biztosít, és más imagePROGRAF modellekkel is kompatibilis.

Széles formátumú nyomtatás kis helyen
A TC-20 helytakarékos kialakítása ideális a széles formátumú nyomtatást igénylő, otthonról dolgozó személyek számára. A nyomtató szupervékony, kompakt vázának köszönhetően elhelyezhető az asztalon vagy a polcon, és kialakítása lehetővé teszi, hogy az összes nyomtatással kapcsolatos művelet, például a papír betöltése és a tinta újra töltése a nyomtató elött állva könnyen elérhető legyen. A széles formátumú nyomtatókat nem ismerő felhasználók számára a papírtekercs behelyezését úgy terveztük, hogy az könnyen megtanulható legyen. Sok más széles formátumú nyomtatóval ellentétben ez a modell nem tartalmaz tekercstartó tengelyt, ami megkönnyíti a tekercselt papír behelyezését, különösen kis helyeken. A felhasználók nagyon egyszerűen behelyezhetik és rögzíthetik a tekercstartókat két oldalról.

Fogyóeszközök nyomon követése okostelefonnal
Az imagePROGRAF TC-20 nyomtató nagyméretű tintatartállyal van felszerelve, amely lehetővé teszi a folyamatos nyomtatást, és mind a négy színhez (BK/C/M/Y) 70 ml-es tintatartályokat használ, ezzel csökkentve a tinta utántöltésének gyakoriságát és szükségességét. A Canon Print Inkjet/SELPHY  alkalmazással a felhasználók okostelefonon ellenőrizhetik a még rendelkezésre álló tekercselt papír és tinta mennyiségét, így gyorsan reagálhatnak a papírcserének vagy a tinta utántöltésének esedékességekor, valamint a nyomtató naprakészen tartása érdekében például ily módon frissíthetik a firmware-t is.

Címkék: