Kifutott

Canon iR 1730i

Canon imageRUNNER 1730i. Irodai fekete-fehér másoló.
Ez a kompakt és helytakarékos A4-es készülék ideális választás leterhelt irodák számára. A produktív, multifunkciós lehetőségekkel időt és költséget takaríthat meg.

Funkciók

  • Nyomtatás, másolás, beolvasás, küldés és opcionális fax funkció
  • Akár 30 lap/perces nyomtatási kapacitás
  • Nagy papírkapacitás: max. 2300 lap
  • 5,7”-os dönthető érintőképernyős LCD kijelző
  • Opcionális kis méretű tűzőfiniser
  • Hálózatban működtethető, PCL- és PS-támogatás
  • Energiahatékonyság
  • uniFLOW és e-Maintenance funkcionalitás


Rendkívül produktív A4-es multifunkciós készülék leterhelt irodák és kis munkacsoportok számára bármilyen irodába


Fokozott hatékonyság
A 30 lap/perc kimeneti sebesség, a 2300 A4-es maximális papírkapacitás, valamint a helytakarékos finiser révén a kisméretű imageRUNNER1730i készülékkel a legelfoglaltabb irodai munkacsoportok is nagyfokú hatékonyságnövelést érhetnek el. Az egyszerűen használható 5,7”-os érintőképernyős kijelző a felhasználók igényei szerint dönthető.

Az LDAP kereséssel gyorsabb és egyszerűbb az e-mail küldés: ezt támogatja a gyors címkeresés is, amely időt takarít meg és előreviszi az irodai munkafolyamatot. A készülékkel a beolvasott dokumentumok e-mail mellékletbe vagy mappába is küldhetők. Ráadásul az imageRUNNER1730i készülékkel a beolvasott dokumentumot USB-memóriára mentheti, vagy elvégezheti az azon tárolt dokumentum kinyomtatását is.*

Költségirányítás
A készülék kompatibilis a Canon uniFLOW szoftverével, amely átláthatóbbá teszi a költségeket, és lehetővé teszi az egyes nyomtatási feladatok nyomon követését és egyes felhasználókhoz, részlegekhez, helyszínekhez és projektekhez való hozzárendelését.

A Canon e-Maintenance megoldásával való együttműködés tovább növelheti az üzemidőt a távoli diagnosztika, az automatikus mérőleolvasás és a fogyóeszköz-követés révén az adminisztráció csökkentése érdekében. És csak annyit fizet, amennyit nyomtat. Így hatékonyabb költségfelügyelet valósulhat meg.

Biztonság
A beépített biztonsági funkció visszatartja a nyomtatást, amíg a megfelelő felhasználó azonosítja magát egy PIN kód megadásával. Így nem gyűlnek fel a dokumentumok a kimeneti tálcán és nem kerülnek illetéktelen kezekbe. Egyszerre legfeljebb 100 tárolható. Vagy a Canon uniFLOW megoldásával ez kártyás biztonsági rendszerekkel is kombinálható, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy kinyomtassák a kívánt mennyiségű dokumentumot. Ha a nyomtatás befejeződött, a nyomtatási feladatokat a rendszer automatikusan törli a kifogástalan dokumentumkezelés érdekében.

Kisebb mértékű környezetkárosító hatás
Az imageRUNNER1730i megfelel az ENERGY STAR® követelményeinek és különösen alacsony teljes energiafogyasztási (TEC) értékkel rendelkezik. Teljesítményfelvétele alvó módban mindössze 1 W. A rendkívül produktív kétoldalas nyomtatás egyszerre költség-, idő- és papírtakarékos.

Hálózati integráció
Az imageRUNNER1730i készülék egyszerűen csatlakoztatható hálózatához és zökkenőmentesen illeszthető be a már meglévő informatikai rendszerbe és a nyomtatóparkba az UFRII-LT/PCL és a PostScript támogatásának köszönhetően. Az uniFLOW kompatibilitásnak köszönhetően a készülék nagyszerűen működik együtt az összes imageRUNNER ADVANCE készülékkel hatékony nyomtatópark kialakítását biztosítva. A csatlakoztatást követően az iW Management Console (iWMC) jóvoltából az egész nyomtatópark központilag és távolról is felügyelhető, illetve kezelhető.

ALAPVETŐ MŰSZAKI ADATOK

A készülék típusa Fekete-fehér multifunkciós lézernyomtató.eszköz
Elérhető alapfunkciók imageRUNNER 1730i: nyomtatás, másolás, beolvasás, küldés és opcionális fax funkció
imageRUNNER 1740i: nyomtatás, másolás, beolvasás, küldés és opcionális fax funkció
imageRUNNER 1750i: nyomtatás, másolás, beolvasás, küldés és opcionális fax funkció