Kifutott

iR2020i

Intézzen mindent egyszerre.
Munkára termett
Az iR2020i percenként 20 professzionális képet nyomtat ki. Kiváló nyomtatás, minőségi kétoldalas és tűzött beszámolók hozhatók létre a beépített befejező egységgel. A multifunkciós készülék termelékenységét fokozza, hogy a nyomtatás és másolás eredménye különválasztható egy kiegészítő tálca segítségével. További lehetőség a belső kétutas tálca a nem tűzött lapok gyűjtéséhez - ezzel még sokoldalúbbá válik a berendezés.

Problémamentes hálózati integráció
A hálózatba illesztés Macintosh és Windows környezetben is egyszerűen elvégezhető. A telepítést és fenntartást is egyszerűvé teszik a Canon segédprogramok. Az 1200 dpi felbontású hálózati nyomtatást a Canon saját fejlesztésű, UFR II Lite nyomtatónyelve teszi lehetővé, de kiegészítő modullal PCL nyomtatásra is lehetőség van.

Helytakarékos és igény szerint bővíthető
Az iR2020i kis méretét meghazudtolva nagy dolgokat visz végbe. A kiegészítő fiókokba akár 1080 lapot is be lehet tölteni, a legnagyobb papírméret A3. Újdonság, hogy a befejező egységek a készülék belsejébe építhetők, így lehetségesa kényelmes telepítés kis helyekre is.

Költség-hatékony és környezetbarát
Az új, filmes fixálási eljárásnak köszönhetően az energiatakarékos üzemmód automatikusan bekapcsol, ha a berendezést nem használják. Amikor szükséges, a készülék másodperceken belül teljesen üzemképessé válik. Így csökkenthető az energiafogyasztás - és a készülék ezzel megfelel a Nemzetközi Energy Star program előírásainak is.