UNICOPY Irodatechnikai Szakszervíz
Információ: +36 (30) 9376 981|+36 (30) 6376 981|Cím: 9700 Szombathely, Rumi út 112.

Online
hibabejelentés

A hibabejelentés leghatékonyabb módja az online szerviz használata...

Tovább »
Online
árajánlatkérés

Amennyiben bármely termékünk felkeltette érdeklősését...

Tovább »
Számlálóállás
bejelentés

Berendezéseink számlálóállások elektronikus úton történő rögzítése...

Tovább »
Megrendelés

Amennyiben valamely termékünk elnyerte tetszését...

Tovább »

Adatvédelmi nyilatkozat

Az Unicopy Korlátolt Felelősségű Egyéni Cég (a továbbiakban: Unicopy KFC) adatvédelmi és adatkezelési elvei, politikája a hatályos magyar jogszabályokon alapul, különös tekintettel az 1992. évi LXIII. törvényre a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról, illetve az 1998. évi VI. törvényre az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során. Ezen szabályokat az Unicopy KFC magára nézve kötelező erejűnek ismeri el.

Ön a honlap használatával elfogadja, hogy automatikusan generálódó információkat is szolgáltasson (látogató IP-címe, domain-neve, látogatás időpontja, megtekintett oldalak, használt böngészőprogram), ám ezen adatokat kizárólag honlapunkkal kapcsolatos elemzésre, a statisztikai információk nyomon követésére használjuk fel. Az adatokat a feldolgozás után megsemmisítjük.

Az Unicopy KFC nem kíván helyt adni a kéretlen leveleknek, ugyanakkor az Ön erre irányuló hozzájárulása esetén a fontosnak tartott információkról Önt e-mailben értesíti, egyúttal biztosítja Ön részére a visszautasítás, leiratkozás lehetőségét.

Az Unicopy KFC honlapját látogatók, szolgáltatást igénybe vevők elfogadják az alábbiakat:

  • a honlap bármely célú látogatását, használatát mindenki saját belátása alapján, saját felelősségére teszi,
  • a honlap látogatásával, használatával kapcsolatba hozható bármely hibáért, hátrányért, kárért az Unicopy KFC-t, illetve a honlap készítőit, az üzemeltetésben résztvevő feleket semmilyen felelősség nem terheli,
  • az Unicopy KFC fenntartja a jogot, hogy a honlap mindenkori tartalmát korlátozás, értesítés nélkül bármely módszerrel megváltoztassa, egyes, vagy összes szolgáltatását megszüntesse,
  • a honlap más honlaphoz is kapcsolódhat, melyek tartalmáért, eljárásmódjáért az Unicopy KFC mindennemű felelősségét kizárja.

Ön a honlap használatával, egyes személyes adatainak megadásával önkéntesen hozzájárul az itt, valamint az egyes adatmegadásokhoz kapcsolódóan előzetesen adott tájékoztatás szerinti adatkezelésekhez.

A honlap-on közzétett valamennyi adat tájékoztató jellegű, amelyek a Unicopy KFC-t kötelező érvénnyel nem kötik. 

Technikai követelmények:

Egyes online elérésre ill. letöltésre szolgáló tartalmak használatához a következő plugin-ek (böngésző-segédprogramok) vagy software-ek lehetnek szükségesek: