UNICOPY Irodatechnikai Szakszervíz
Információ: +36 (30) 9376 981|+36 (30) 6376 981|Cím: 9700 Szombathely, Rumi út 112.

Online
hibabejelentés

A hibabejelentés leghatékonyabb módja az online szerviz használata...

Tovább »
Online
árajánlatkérés

Amennyiben bármely termékünk felkeltette érdeklősését...

Tovább »
Számlálóállás
bejelentés

Berendezéseink számlálóállások elektronikus úton történő rögzítése...

Tovább »
Megrendelés

Amennyiben valamely termékünk elnyerte tetszését...

Tovább »

Szerviz

Szervíz Szakembereink 16 éves irodatechnikai eszközök javításában szerzett tapasztalattal, valamint folyamatosan részt vesznek a beszállító cégeink által tartott műszaki oktatásokon, képzéseken hogy az új technikai eszközök szervízelését és üzemeltetését a partnereink által már megszokott, és elvárt magas színvonalon tudjuk nyújtani.

Megszerzett szervizmérnöki bizonyítványaink lehetővé teszik akár a legidősebb analóg berendezések, akár a legújabb digitális technikával dolgozó berendezések javítását is.
Certified Reseller Partner - Certified Service Partner
 Szervizünk szakképesítéssel rendelkezik színes és fekete-fehér másolók és nyomtatók, fax készülékek, gyorsmásoló gépek szakszerű javításához. Szervizcsapatunk munkáját, illetve partnereink gyors kiszolgálását tapasztalataink alapján összeállított raktárkészletünkkel igyekszünk támogatni.


Általunk forgalmazott berendezések biztonságos és tervezhető költségű üzemeltetéséhez a következő szervizszolgáltatási formákat javasoljuk:

Eseti hibajavítás
Szervizünk rövid határidővel vállalja analóg és digitális készülékek, színes másolórendszerek, lézer és tintasugaras nyomtatók, telefaxok helyszíni javítását. Igény esetén a javítás idejére cserekészüléket biztosítunk.
 

Karbantartási szerződés
Cégünk az Önök üzemeltetésében működő irodatechnikai berendezések - analóg és digitális másológépek, telefaxok, nyomtatók - rendszeres, gyári előírások szerint elvégzett karbantartására ajánlja ezt a szolgáltatást. A készülékek típusától, kiépítésétől és terhelésétől függően választható havi és negyedéves karbantartás.
A szolgáltatás díja tartalmazza Szombathely területén a kiszállási díjat, a készülék általános külső és belső tisztítását, a szervizdokumentációban előírt beállítások, ellenőrzések és alkatrészcserék elvégzésének díját.
 

Példányszám alapú szerződés (TÜSZ)
Azoknak az ügyfeleknek ajánljuk, akik pontosan tervezhető költségekkel szeretnék üzemeltetni másológépüket.
A számlázás az elkészült másolati példányszám alapján történik, így mindig pontosan ellenőrizhető az összes felmerülő költség.
A szolgáltatás díja tartalmazza:

  • Az eszközök az Ön által megjelölt telephelyre való szállítását, beüzemelését és felhasználói (adminisztrátori) oktatást.
  • Az összes forgó-kopó alkatrész cseréjét, magában foglalva az alkatrész és a munkadíjat.
  • A gyár által előírt kötelező karbantartási munkálatokat
  • Dob és toner cserét (alkatrészt, munkadíjat) - egy garnitúra tartalék toner kihelyezését az Ön telephelyén
  • Javítás idejére cserekészüléket biztosítunk szükség esetén, így irodája nem marad nyomtató, másoló nélkül
  • Szombathely és környéke területén a kiszállási díjat,

Amennyiben az új készülék megvásárlásával egyidejűleg választják ezt a szolgáltatásunkat, úgy új berendezésre három év garanciát adunk.


Zökkenőmentes irodai munkák végzéséhez cseregépet is biztosítunk tartós üzemképtelenség esetén.

Cégünk aktív híve a környezetvédelemnek. Partnereink igényétől függően elszállítjuk az irodatechnikai berendezések üzemeltetése során keletkezett veszélyes hulladéknak minősülő kiürült kellékanyagokat.

Szervizünk elérhető munkanapokon 8:00-16:30-ig:

  • az alábbi telefonszámokon: +36-30-9376-981, +36-30-6376-981
  • telefaxon: +36-94-506-049,
  • e-mailen: szerviz@unicopy.hu, illetve honlapunkon.

Szolgáltatásainkat igyekszünk úgy szervezni és fejleszteni, hogy partnereink elégedetten és nyugodtan bízzák ránk eszközei karbantartását, javítását.