Ultrakompakt és stílusos: új asztali lapolvasó a Canontól

Az új imageFORMULA DR-C125 egyedülálló, függőleges, J alakú dokumentumkezelési rendszerének köszönhetően lapolvasás közben is helytakarékos. A nyomtató hatékony szoftvere sokoldalú dokumentum-feldolgozási megoldásokat kínál, többek között közvetlen beolvasási lehetőséget a felhőalapú alkalmazásokba

A Canon Europe, a digitális képalkotási technológiák egyik vezető vállalata bejelentette az intuitív és helytakarékos lapolvasáshoz kifejlesztett imageFORMULA DR-C125 asztali lapolvasót. A függőleges, J alakú dokumentum-továbbítási rendszernek és a vékony kialakításnak köszönhetően a modell ideális választás a nyüzsgő, kisirodai környezetekben. Hatékony szoftvercsomagja1 pedig könnyen kezelhető, funkciókban gazdag asztali lapolvasást kínál a felhasználók számára.

A karcsú, stílusos és ultrakompakt modell függőleges, J alakú dokumentum-továbbítási rendszerének köszönhetően nincs szükség a kimenetitálca-hosszabbítókra, így még működés közben sem foglal nagyobb helyet, mint egy átlagos méretű irodai telefon. A nyomtató az otthoni illetve kisméretű irodák, valamint az értékesítési környezetek diszkrét kiegészítőjeként növeli a lapolvasási hatékonyságot.
A nyomtatott oldallal felfelé történő dokumentumadagolás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a dokumentumokat kényelmesen helyezhessék be az adagolóba. Így egyértelmű a szöveg tájolása, amely megkönnyíti, és kényelmesebbé teszi a beolvasást. A teljesen automatikus üzemmód2 a dokumentum tartalma alapján kiválasztja az optimális lapolvasási beállításokat, a gyakori lapolvasási feladatok hatékony feldolgozásához pedig több lapolvasási beállítás is elérhető.

Az imageFORMULA DR-C125 nyomtatóban található CaptureOnTouch szoftver felhasználóbarát felülete kényelmes lapolvasást biztosít a felhasználók számára. Segítségével a beolvasott dokumentumok számos helyre – például a Microsoft Sharepoint alkalmazásba vagy olyan felhőalapú alkalmazásokba, mint az Evernote – menthetők. A szoftver számos különböző fájlformátumot – például kereshető PDF, PDF-A, TIFF, JPEG, BMP és PowerPoint – támogat. A mellékelt, teljes licenccel biztosított eCopy PDF Pro Office szoftver használatával a PDF dokumentumok létrehozására, módosítására és átalakítására szolgáló fejlett eszközöknek köszönhetően a vállalatok hatékonyabban irányíthatják a dokumentumkezelő folyamataikat.

„Az imageFORMULA DR-C125 innovatív kialakításának köszönhetően beolvasás közben is rendkívül kis helyet foglal. Függőleges, J alakú dokumentum-továbbítási rendszere pedig biztosítja, hogy ügyfeleink akkor is kihasználhassák az új modell nyújtotta beolvasási előnyöket, ha korlátozott méretű munkatér áll rendelkezésükre. Függetlenül attól, hogy egy elfoglalt irodai környezetben, egy kis otthoni irodában vagy egy ügyfélszolgálati pulton szeretnék használni. Az imageFORMULA DR-C125 egyedülálló a piacon, hiszen hatékony szoftverekkel és rendkívül egyszerű használattal ötvözi a helytakarékos kialakítást” – mondta Sean Suematsu, a Canon Europe dokumentum-beolvasási megoldásokért felelős részlegének igazgatója.

A Windows és Mac készülékekkel is kompatibilis, gyors és megbízható imageFORMULA DR-C125 akár 50 kép/perc sebességgel képes beolvasni a színes dokumentumokat, az ultrahangos duplaadagolás-észlelési funkció pedig megbízható, problémamentes működést biztosít. A felhasználók az eszköz „egyenes hordozótovábbítási útvonal” beállításának kiválasztásával pedig szabálytalan dokumentumokat – például vastag vagy dombornyomott kártyákat vagy akár 3 m hosszú dokumentumokat – is feldolgozhatnak.

Az imageFORMULA DR-C125 2011 szeptemberétől lesz elérhető Európában.

Címkék: Nyomtató