iW Management Console

Az iW Management Console (iWMC) olyan web alapú hálózati eszközkezelő megoldás, amelyet arra terveztek, hogy csökkentse a multifunkciós nyomtatók teljes tulajdonlási költségét, és maximális produktivitást biztosítson. Arra terveztük, hogy vállalati szinten kezeljen, felügyeljen és ellenőrizzen több, a hálózatra csatlakoztatott, Canon vagy más gyártóktól származó multifunkciós nyomtatót és nyomtatót. Ez az egyszerű központosított konzol lehetővé teszi a rendszergazdák számára, hogy jelentősen csökkentsék a multifunkciós eszközök teljes tulajdonlási költségét a hálózaton. Központilag szeretné kezelni eszközeit?
Az iWMC segítségével a vállalatoknál ez az intuitív eszközkezelő lehetővé teszi a rendszergazdák számára, hogy könnyen és valós időben hozzáférjenek az eszközinformációkhoz, folyamatosan figyeljék az egyes eszközöket, és hogy optimális hatékonyságot biztosítsanak az ellenőrzéssel. Az eszköz állapotával kapcsolatos információk, mint például a merevlemezen lévő szabad terület, az egységben lévő papírméretek és -mennyiségek ugyancsak központilag érhetők el a rendszergazda számítógépén található távoli felhasználói felületen a megfelelő eszközikonra kattintva.

Maximalizálja az üzemidőt
Ahhoz, hogy biztosítsa a multifunkciós nyomtatók szervezeten belüli zökkenőmentes működését, a kiesési idő csökkentése érdekében az iWMC felügyeli az eszközök teljesítményét a fogyóanyagok és a papír állandó utánpótlásának biztosítása érdekében. Figyelmeztető üzeneteket is küld, hogy biztosítsa a hibák (pl. papírelakadás, papírhibák) gyors megoldását. A konzol új eszközök felismerésére is képes, ezáltal biztosítva, hogy a szervezet hálózata a lehető legbiztonságosabb.

Automatikus feladatkezelés
A haladó automatikus feladatkezeléssel és a csoportosítási képességekkel az iWMC a rendszergazdák terhelését és a felhasználók munkájának megszakítását hivatott csökkenteni. Több feladat elvégzését lehet időzíteni az eszközkezelésben, és ezeket éjszaka vagy hétvégén is el lehet végeztetni annak érdekében, hogy csökkentse a munkaórák alatti megszakításokat.

Skálázhatóság
Az iWMC rendkívül skálázható felület, amely támogatja a külső alkalmazások beépülő moduljait, így az eszközmegoldások az elvárások és a szükségletek növekedésével bővíthetők. Az iR címjegyzék kezelési és a nyomtatóvezérlő beépülő modulja az iWMC elindításakor elérhetők. Ez lehetővé teszi az iR címjegyzékek központi beállítását és kezelését, valamint a vállalat infrastruktúrájának megfelelő elosztását a Canon Ir/ir C eszközökre. A Canon nyomtatóvezérlőket az iWMC-ről a személyi számítógépekre központilag lehet telepíteni, majd kezelni.
Címkék: imagePress