A Canon megőrizte vezető szerepét a felső kategóriás beolvasók piacán

Budapest, 2008. december 09. - A Canon, a digitális képalkotási technológiák egyik vezető vállalata, az InfoSource első féléves adatai alapján megőrizte vezető szerepét a teljes dokumentumszkenner szegmensben. A Canon az idén tavasszal jelentette be új termelői kategóriába szánt imageFORMULA DR-X10C nagysebességű dokumentum beolvasóját, amelyet felhasználói oldalról is komoly érdeklődés és várakozás előzött meg. A termék kiforrottságát jelzi, hogy 2008 első félévében azonnal az első helyre került ? 57 százalékos piaci részesedéssel ? a hazai értékesítések tekintetében. Az új zászlóshajó kiválóan szerepel a fokozott elvárásokat támasztó területeken: kiemelkedően teljesít napjaink irodai papír alapú dokumentumainak extrém sebességű digitalizálásában, valamint lehetővé teszi a több mint százéves archívumok rendkívül kíméletes, ugyanakkor gyors szkennelését is.

A nagy teljesítményű imageFORMULA DR X10C percenként 128 lap és 256 kép 200 vagy akár 300 dpi felbontású színes beolvasására képes. Ahogy a többi Canon termék, az imageFORMULA DR X10C is a legnagyobb igénybevételre készült, így naponta akár 60.000 beolvasás is elvégezhető vele. A Canon a dokumentum-beolvasók és archiváló-rendszermegoldások területére bevezetett lapolvasót a nagyvállalatok, a jelentősebb üzleti egységek, és nagy mennyiségű dokumentum-beolvasást végző részlegek szegmensének kínálja.

A Canon dokumentumszkennerek ugyancsak első helyen végeztek az asztali munkacsoportos (20 30 lap/perc) és a nagy sebességű szkennerek szegmensében is (100 lap/perc).
Címkék: Nyomtató