Tintasugaras

Canon PIXMA TS7450

Canon TS7450
Az ideális társ a kreatív otthoni használathoz és a hatékony otthoni munkavégzéshez: nyomtatás, beolvasás és másolás bármely készülékről, intelligens és fantáziadús opciókkal. Gondold el, mi mindent alkothatnál!

Sokoldalú társ a munkához és szórakozáshoz
A stílusos, megfizethető és egyszerűen használható PIXMA TS7450 sorozat lehetőséget kínál számos kreatív hordozótípusra történő nyomtatásra számítógépről, táblagépről vagy okostelefonról. Az ADF technológia használatával több lap is beolvasható és másolható kétszer olyan gyorsan.

Kiváló funkcionalitás
Hadd dolgozzon keményen a PIXMA TS7450 sorozat, miközben a felhasználó okosabban dolgozik. Az automatikus dokumentumadagoló (ADF) technológia használatával több oldal is lemásolható és beolvasható anélkül, hogy el kéne távolítani vagy újra be kéne tölteni a lapokat.

Inspiráló megoldás
A PIXMA TS7450 sorozat ugyanolyan kreatív, mint a felhasználója; ideális művészi projektekhez gyerekekkel, vagy akár a bennünk rejlő nagy gyermek számára is! Nyomtatás fotópapírra, vasalható transzferpapírokra, mágneses papírra vagy többször felragasztható papírra.

Intelligens, de mégis egyszerŰ
A PIXMA TS7450 sorozat kiemelkedően felhasználóbarát. Közvetlenül lehet hozzá csatlakozni a számítógépről vagy okostelefonról, és fényképezőgépről is lehet nyomtatni Wi-Fi technológia használatával. A FINE patronok kiemelkedően felhasználóbarát kialakításúak.


 

 

Általános műszaki leírás

PIXMA TS7450 (FEKETE) PIXMA TS7450 (FEKETE)
PIXMA TS7451 (FEHÉR) 1 PIXMA TS7451 (FEHÉR) 1
Wi-Fi, nyomtatás, másolás, beolvasás, felhő tárhely Wi-Fi, nyomtatás, másolás, beolvasás, felhő tárhely