Tintasugaras

Canon PIXMA TS6350

Canon TS6350
A kifinomult 3 az 1-ben készülék egyenletes csatlakoztathatóságról és kreatív lehetőségekről gondoskodik, így az 5 db, színenként cserélhető tintapatronnal együtt a munkahelyi dokumentumok és a családi projektek kezelését egyaránt lehetővé teszi otthonában.

Kifinomult többfunkciós készülék
A stílusos, aszimmetrikus kialakítás, az 5 db, színenként cserélhető tintapatron és az intuitív LED-es állapotsáv teszi a PIXMA TS6350 készülékeket igazán komoly munkaeszközzé. A FINE technológiával és a ChromaLife100 tintával hibátlan fényképek, a speciális pigmentfekete tintával pedig éles szöveges dokumentumok nyomtathatók.

Megkönnyíti életét
Az intelligens kialakítás kihangsúlyozza az intuitív LED-es állapotsávnak, az 5 db, színenként cserélhető tintapatronnak, a kétutas papíradagolásnak és az automatikusan meghosszabbodó kiadótálcának köszönhető rugalmasságot.

Intelligens csatlakoztatási lehetőségek
Nyomtasson, másoljon, szkenneljen és csatlakozzon a felhőhöz* vezeték nélkül a Canon PRINT alkalmazással, vagy nyomtasson közvetlenül az AirPrint (iOS) és a Mopria (Android) használatával.
*A felhőbe és az e-mailbe való beolvasás csak az eredeti Canon tintát használó felhasználók számára érhető el.

Minőségi dokumentumok és fényképek
A PIXMA TS6350 széria által készített kiváló minőségű fényképek páratlan tartósságáról a ChromaLife100 tinták gondoskodnak, a pigmentfekete tinta pedig éles és olvasható szöveges dokumentumokat biztosít.

Általános műszaki leírás

Modellszámok PIXMA TS6350 (FEKETE)
PIXMA TS6351 (FEHÉR)1
Funkciók Vezeték nélküli nyomtatás, másolás, szkennelés, Cloud Link