Tintasugaras

Canon PIXMA TS6250

Canon TS6250
Egyszerű csatlakoztatása és pofonegyszerű használata jóvoltából ez a kompakt multifunkciós nyomtató tökéletes mindenes a család számára
Kompakt multifunkciós eszköz vezeték nélküli kapcsolattal, otthoni használatra

Dolgozz okosan ezzel a kompakt multifunkciós nyomtatóval! Otthoni használathoz tökéletes: a Canon PRINT alkalmazás jóvoltából vezeték nélkül használhatod okos eszközeiddel és a felhőalapú funkciókkal. Az 5 külön tintapatron, az automatikus kétoldalas nyomtatás és az intuitív, 7,5 cm (3”) képátlójú érintőképernyő gyorsan nyújt kiváló eredményt.

Intelligens és hálózatra kapcsolható

Nyomtass, szkennelj, másolj és használj felhőalapú funkciókat* a Canon PRINT alkalmazás PIXMA Cloud Link szolgáltatása jóvoltából. Ha nem tetszik az alkalmazás, nyomtass az AirPrint (iOS) vagy a Mopria (Android) segítségével.

*A felhőbe és az e-mailbe való szkennelés csak az eredeti Canon tintát használó felhasználók számára érhető el.

Eredeti előnyök

Eredeti Canon tinta, nyomathordozó és a FINE nyomtatófej használatával 100 évig is élvezheted az albumod képeit. Az opcionális XL és XXL tintapatronokkal** több oldalt is nyomtathatsz, így pénzt takarítasz meg.

**A rendelkezésre állás régiónként eltérő lehet.

Művészet, kézművesség és alkotás

Kísérletezz többször felragasztható, mágneses és négyzet alakú nyomathordozókkal, szerkessz az Easy-PhotoPrint Editorral, próbáld ki a Creative Park által biztosított tevékenységeket kreativitásod felszabadításához.

Könnyű üzemeltetés

Élvezd az intuitív, 7,5 cm-es (3") érintőképernyő egyszerű kezelőfelülete nyújtotta stresszmentes, magától értetődő használatot.

Kivételes nyomatok

Készíts lenyűgöző fényképeket az 5 tintás rendszerrel és jól olvasható dokumentumokat a speciális pigmentfekete tintával. Gyorsan érkezik az eredmény – a 10×15 cm-es nyomat mindössze 21 másodpercet igényel.

Általános műszaki leírás

Modellszámok PIXMA TS6250 (FEKETE)
PIXMA TS6251 (FEHÉR) 1
Funkciók Vezeték nélküli nyomtatás, másolás, szkennelés, Cloud Link