Tintasugaras

Canon PIXMA TS5350

Canon TS5350
Ez az elejétől a végéig lendületes csatlakozást biztosító, elegáns és karcsú 3 az 1-ben multifunkciós készülék ideális eszköz kézműves és kreatív tevékenységeihez – okostelefonja tökéletes társa a nyomtatásban.

Minimalista kialakítás kreatív csavarral
Matricák, mágnesek és kreatív alkotások – engedje szabadjára kreativitását nyomathordozók és alkalmazások óriási választékával. Az egyszerű csatlakoztathatóságot, egyszerűsített OLED kijelzőt, LED-es állapotsávot és elsőosztályú FINE tintakazettákat rejtő, ízléses nyomtató igazán nagy teljesítményről gondoskodik az okostelefonokért rajongók számára.

Stílusjegyek
A rendkívül mutatós, kétárnyalatú színséma és az ízléses, minimalista kialakítás a LED-es állapotsávval együtt visszafogott stíluselemekkel teszi teljessé a nyomtatót

Használja alkalmazással!
Nyomtasson, szkenneljen, másoljon, valamint csatlakozzon a Facebookhoz, az Instagramhoz és más felhőalapú* fiókokhoz okostelefonjáról a Canon PRINT alkalmazással, vagy nyomtasson alkalmazástól függetlenül az AirPrint (iOS) és a Mopria (Android) segítségével.
*A felhőbe való beolvasás csak az eredeti Canon tintát használó felhasználók számára érhető el.

Készítsd el a sajátodat
Alakítsa át következő projektjét az Easy-PhotoPrint Editor, a Creative Park és a Message In Print alkalmazással, és próbálja ki a többször felragasztható, a kétoldalas matt, valamint a vasalható matricás nyomathordozókat.

Általános műszaki leírás

Modellszámok PIXMA TS5350 (FEKETE)
PIXMA TS5351 (FEHÉR)
PIXMA TS5352 (RÓZSASZÍN)
PIXMA TS5353 (ZÖLD)1
Funkciók Wi-Fi, nyomtatás, másolás, beolvasás, felhő tárhely