Tintasugaras

Canon PIXMA MX725

Canon MX725
Prémium kategóriás, nagy teljesítményű 5 tintapatronos multifunkciós készülék Ethernet és Wi-Fi kapcsolattal
Prémium kategóriás, 5 tintapatronos vezeték nélküli multifunkciós készülék Ethernet, mobil- és felhőalapú csatlakozással, valamint 35 lapos, kétoldalas automatikus dokumentumadagolóval a nyomtatás, szkennelés, másolás és fax magasfokú hatékonysága érdekében otthonában vagy az irodában.

  • Prémium kategóriás, 5 tintapatronos multifunkciós készülék: nyomtatás, másolás, szkennelés és fax.
  • Hatékony 250 lapos papírkazetta és kétoldalas, 35 lapos automatikus dokumentumadagoló
  • Egyszerű megosztás az irodában Wi-Fi és Ethernet csatlakozás segítségével
  • Nyomtasson mobilkészülékekről és szkenneljen mobilkészülékekre a PIXMA Printing Solutions alkalmazással.
  • PIXMA Cloud Link, Google Cloud Print és Apple AirPrint támogatás


Prémium kategóriás multifunkciós készülék

Elegáns és hatékony: a prémium kategóriás irodai multifunkciós készülék kiemelkedő minőségű nyomtatás, másolás, szkennelés és fax funkciót kínál, és ideális több, vezeték nélküli vagy Ethernet kapcsolatot használó számítógép közötti megosztásra. A maximális hatékonyságot a dupla első kazetták biztosítják 250 oldalas kapacitással és integrált 35 lapos, kétoldalas automatikus dokumentumadagolóval.

Nyomtatás smart mobilkészülékekről és felhőből

Töltse le a PIXMA Printing Solutions alkalmazást és élvezze a nyomtatást smart mobilkészülékéről és a szkennelést smart mobilkészülékére a Wi-Fi hálózaton keresztül. Közvetlenül a nyomtató képernyőjéről végignézheti és kinyomtathatja kedvenc fényképeit online Picasa albumaiból, valamint naptárait, levélpapírjait és egyéb sablonjait a PIXMA Cloud szolgáltatásból. A Google Cloud Print és Apple AirPrint szolgáltatások szintén támogatottak.

Kiemelkedő minőségű, gyors nyomtatás

Az 5 különálló tintapatronból álló rendszernek köszönhetően csak azt a színt kell kicserélnie, amelyik éppen kifogyott – a nyomtatás így hatékonyabbá válik. A Canon FINE technológiája – akár 9600 dpi felbontással – ultraéles, kivételesen részletgazdag szöveges dokumentumokat és képeket biztosít. Használja ki az A4 nyomtatási sebesség előnyeit: nyomtasson fekete-fehérben 15, színesben pedig 10 kép/perc sebességgel, egy szegély nélküli 10×15 cm-es fényképet pedig körülbelül 21 másodperc alatt készül el.

Csökkentse a tintára és papírra fordított költségeket

Többet nyomtathat kevesebbért. A választható XL és XXL méretű tintapatronokkal számottevően több nyomat készíthető (az XXL kiszerelésű fekete tintával akár 1000 oldal is nyomtatható), és használatuk esetén ritkábban kell tintapatront cserélni – így ideálisak azok számára, akik gyakran nyomtatnak – ráadásul oldalanként akár 30% megtakarítást is jelentenek a szabványos patronokhoz képest. Az automatikus kétoldalas nyomtatással professzionális kétoldalas dokumentumok készíthetőek, ráadásul kevesebb papírt fogyaszt.

Felhasználóbarát működtetés

Egy 6,2 cm-es, színes kijelző könnyíti meg a kiválasztott funkciók és a beolvasott dokumentumok és képek előnézetben történő megtekintését. A kétfunkciós kezelőpanel LED-es világítású, kétfunkciós gombokkal rendelkezik. A gombok megjelenése a kiválasztott üzemmódnak megfelelően változik, így a készülék használatához kevesebb gomb is elegendő.

A NYOMTATÓ MŰSZAKI JELLEMZŐI

Nyomtatási felbontás Max. 96001×2400 dpi
Nyomtatási technológia 5, színenként cserélhető tintapatron (PGBK/pigmentfekete, BK/fekete, C/cián, M/magenta, Y/sárga)
Tintasugaras FINE nyomtatófej 1 pl-es (min.) tintacseppekkel
ChromaLife100+ tinták
Dokumentumok nyomtatási sebessége fekete-fehérben kb. 15,0 kép/perc1
Dokumentumok nyomtatási sebessége színesben kb. 10,0 kép/perc1
Fényképnyomtatási sebesség Szegély nélküli 10×15 cm: kb. 21 másodperc1
Szegély nélküli nyomtatás Van (A4, LTR, 20×25 cm, 13×18 cm, 10×15 cm)
Kétoldalas nyomtatás Automatikus