Színes

HP PageWide Color 755dn

HP PageWide Color 755dn
Az üzleti világ gyorsan változik, és aki lassan reagál, az lemarad. Ezért készítette el a HP a HP PageWide készülékek új generációját, egy olyan intelligens és hatékony megoldással segítve a termelékenységet, amely alacsony színes nyomtatási költséget,[1] maximális üzemidőt és magas fokú biztonságot kínál. Ideális 10–30 felhasználónak, akik havonta legfeljebb 15 000 oldalt nyomtatnak, és megfizethető színes nyomtatásra, maximális rendelkezésre állásra és nagyfokú biztonságra vágynak.


A HP PageWide technológiának köszönhetően a színes nyomtatás bármilyen vállalkozás költségvetésébe belefér. Alacsony színes oldalankénti költség[1] és a HP-től elvárt minőség jellemzi, így kivételes értéket képvisel.
A bosszantó leállások és a bonyolult karbantartás lelassíthatják a nyomtatást, és ezzel az üzletmenet sebességét is. A maximális üzemidőre tervezett és megbízhatóan működő HP PageWide nyomtatóval elkerülheti a termelés szünetelését.
A HP Print Security nem csupán a nyomtatók védelmét biztosítja. A hálózat védelmét is szolgálja a fenyegetések valós idejű észlelése, automatizált megfigyelés és szoftverhitelesítés segítségével, hogy a támadásokat azok megtörténtekor észlelhesse és állíthassa meg.

Az első lap kinyomtatásáig eltelt idő, fekete (A4, üzemkész állapot)
Fekete: Akár 7,8 másodperc alatt

Kihasználtság (havi, A4)
Max. 75 000 oldal [1]

Nyomtatási technológia
HP PageWide technológia pigmentált festékekkel

Mellékelt nyomtató-illesztőprogramok
Különálló Windows PCL 6; Mac PS; Windows HP UPD (PCL 6, PS); Linux; UNIX; SAP

Fekete nyomtatási minőség (legjobb)
Fekete: Akár 1200 x 1200 dpi optimalizált felbontás 600 x 600 dpi bemeneti felbontásból (nem meghatározott papírra, sima papírra, HP Premium matt bemutatópapírra és HP matt brosúrapapírra) Szín: Akár 2400 x 1200 dpi optimalizált felbontás 600 x 600 dpi bemeneti felbontásból (HP Advanced fotópapírokon)

768.965 Ft + Áfa
Bruttó ár: 976.585 Ft