Színes

HP Color LaserJet Pro M454dw

HP Color LaserJet Pro M454d
Ha sikeressé szeretné tenni vállalkozását, okosabb megoldásokra kell támaszkodnia. A HP Color LaserJet Pro M454 nyomtatóval a lehető leghatékonyabban használhatja ki az idejét, ami segít az üzlet felvirágoztatásában és abban, hogy megőrizze helyét az élmezőnyben. Ideális választás a munkacsoportok számára, akik a HP irodai színes lézernyomtatóival minőségi dokumentumokat készíthetnek, amelyek kitűnnek ragyogó színeikkel.

Napjaink vállalkozásai mindig munkára készek, és mindig elérhetők. Válasszon olyan nyomtatót, amely lépést tud tartani a munkavégzéssel, az együttműködési módszerekkel és az üzletvitellel.
A HP Print Security nem csupán a nyomtatók védelmét biztosítja. A hálózat védelmét is szolgálja a fenyegetések valós idejű észlelése, automatizált megfigyelés és szoftverhitelesítés segítségével, hogy a támadásokat azok megtörténtekor észlelhesse és állíthassa meg.[6]
Épp elég dolog van, amin a napi munkája során aggódhat. Egy egyszerűen és kényelmesen használható nyomtatóval könnyedén teljesítheti a feladatait, és akár saját elvárásait is felülmúlhatja.

Fekete-fehér nyomtatási sebesség (ISO, A4)
Normál: Akár 27 oldal percenként [1]

Színes nyomtatási sebesség (ISO)
Normál: Akár 27 oldal percenként [1]

Az első lap kinyomtatásáig eltelt idő, fekete (A4, üzemkész állapot)
Fekete: Akár 9,7 mp alatt [2]

Az első lap kinyomtatásáig eltelt idő, fekete (A4, üzemkész állapot)
Fekete: Akár 13,8 mp alatt [2]

Az első lap kinyomtatásáig eltelt idő, színes (A4, üzemkész állapot)
Szín: Akár 11,3 mp alatt [2]

Első nyomat elkészítése, színes (A4, alvó üzemmód)
Szín: Akár 15,3 mp alatt [2]