Színes

HP Color LaserJet Pro M454dn

HP Color LaserJet Pro M454dn
Ha sikeressé szeretné tenni vállalkozását, okosabb megoldásokra kell támaszkodnia. A HP Color LaserJet Pro M454 nyomtatóval a lehető leghatékonyabban használhatja ki az idejét, ami segít az üzlet felvirágoztatásában és abban, hogy megőrizze helyét az élmezőnyben.

 

Dinamikus biztonsággal ellátott nyomtató
Bizonyos HP nyomtatók kizárólag új vagy újrahasznosított, HP által gyártott elektronikus áramkörrel, illetve chippel rendelkező patronokkal használható. Ezek a nyomtatók dinamikus biztonsági intézkedéseket alkalmaznak a nem HP chipet vagy elektronikus áramkört használó patronok blokkolására. Az időszakos firmware-frissítések fenntartják ezen intézkedések hatékonyságát, és blokkolják a korábban még működő patronokat. Az újrahasznosított, HP által gyártott elektronikus áramkör lehetővé teszi az újrahasznosított, felújított és újratöltött patronok használatát.

Arra tervezték, hogy lendületben tartsa Önt és vállalkozását
Ha a papír mindkét oldalára nyomtat, hozzájárul az iroda papírfelhasználásának csökkentéséhez.

A HP által a kategóriában kínált legjobb biztonsági rendszer1
A beépített biztonsági szolgáltatáscsomag gondoskodik róla, hogy a nyomtató ne szolgálhasson a támadások belépési pontjaként.1

Úgy lett kialakítva, hogy megkönnyítse a mindennapos munkavégzést
Gyorsan beállíthatja a nyomtatót és egyszerűen kezelheti az eszköz beállításait, növelve ezáltal a nyomtatási hatékonyságot.

A fenntarthatóság okos üzleti stratégia
Az eredeti HP tonerkazetták használatával megelőzheti az újranyomtatással járó bosszúságot és a kellékek pazarlását, és a szervizt is ritkábban kell majd hívnia.

Nyomtatási sebesség
Akár 27 oldal percenként