Színes

HP Color LaserJet Enterprise M555x

HP Color LaserJet M555x
Bizonyos HP nyomtatók kizárólag új vagy újrahasznosított, HP által gyártott elektronikus áramkörrel, illetve chippel rendelkező patronokkal használható. Ezek a nyomtatók dinamikus biztonsági intézkedéseket alkalmaznak a nem HP chipet vagy elektronikus áramkört használó patronok blokkolására. Az időszakos firmware-frissítések fenntartják ezen intézkedések hatékonyságát, és blokkolják a korábban még működő patronokat. Az újrahasznosított, HP által gyártott elektronikus áramkör lehetővé teszi az újrahasznosított, felújított és újratöltött patronok használatát.
 

Nyomtatási sebesség
Max. 38 oldal/p

A HP legbiztonságosabb nyomtatási megoldása2
A bekapcsoláskor a rendszer automatikusan ellenőrzi a működési kódot (BIOS), és probléma esetén önállóan javítja a hibát.

Egyszerű használat, könnyű kezelhetőség
A HP FutureSmart firmware frissíthető a legújabb funkciókkal,3 hogy még sok éven át optimalizálhassa befektetését.

Megnövelt termelékenység a munkacsoportok hatékonyságának növelése érdekében
Megadhatja a munkacsoportoknak mindazt, amire a sikerhez szükségük van. Több száz, a HP és külső felek által fejlesztett megoldás közül válogathat, hogy azokat telepítse, amelyekre a csapatának szüksége van.

A fenntarthatóság okos üzleti stratégia
Már gyárilag úgy van beállítva, hogy minél kevesebb papírt használjon. A kétoldalas nyomtatás az automatikus megtakarításhoz alapértelmezetten beállított mód.4

225.795 Ft + Áfa
Bruttó ár: 286.760 Ft