Színes

Canon i-SENSYS X C1946P

Canon i-SENSYS X C1946P
Nyomtasson dokumentumokat kiváló minőségben, és teljesítse a megrendeléseket egy nagy sebességű, egyfunkciós A3-as színes nyomtatóval.

Nyomtatási sebesség (A4-es méret)
46 lap/perc

Nyomtatási sebesség (A3-as méret)
26 lap/perc

Maximális lapkapacitás
2,850

Nagy mennyiségű, változatos nyomtatási igények kielégítése
Alakítsa át és szélesítse nyomtatási folyamatait és képességeit egy nagy kapacitású eszközzel. Maximalizálja teljesítményét, és takarítson meg értékes időt olyan környezetekben, ahol nagy mennyiségeket nyomtatnak.

Fokozott hatékonyság
Takarítson meg időt a kétoldalas nyomtatással, valamint a 46 lap/perces (A4) és 26 lap/perces (A3) nyomtatási sebességgel. Tegyen eleget a nyomtatással szembeni különféle igényeknek a legváltozatosabb hordozók támogatottságának köszönhetően, és nyomtasson nagy mennyiségeket 2850 lapos maximális papírkapacitással.

Kiváló minőségű nyomatok
Használja az ingyenes Poster Artist online szoftvert, hogy nagy méretű, színes fájlokat, többek között transzparenseket és posztereket is kimagasló minőségben tudjon előállítani. Nyomtasson éles, színes képeket nagy telítettségű nyomtatással.

Rendíthetetlen biztonság
Dokumentumai, eszközei és hálózata teljes körű védelmet élveznek. A funkciók közé a PIN-kóddal védett dokumentumok, a biztonságos rendszerindítás, valamint a hálózat- és felhővédelem is hozzátartozik.

Csatlakoztathatóság
Csatlakozzon vezeték nélkül, és párosítsa eszközeit egyszerűen a Wi-Fi Direct segítségével. Nyomtasson mobiltelefonról vagy táblagépről, és csatlakozzon a felhőhöz a Microsoft Universal Print által biztosított natív támogatással.

Vezérlés
Csökkentse informatikai költségeit az uniFLOW online segítségével, és kezelje központilag a felhőalapú eszközöket.

890.000 Ft + Áfa
Bruttó ár: 1.130.300 Ft

Általános műszaki leírás

A készülék típusa Lézernyomtató
Rendelkezésre álló funkciók Nyomtatás