Színes

Canon i-SENSYS LBP712Cx

Canon i-SENSYS LBP712Cx
Gyors, kiváló minőségű lézernyomtatást, valamint nagyobb papírkapacitást biztosító rugalmas konfigurációs lehetőségeket biztosító nyomtató a munkahelye még nagyobb termelékenységéhez.

  • Gyors, felhőalapú nyomtatás 38 oldal/perc sebességgel
  • Nagyobb termelékenység az opcionális papírkazettákkal és konfigurációs lehetőségekkel akár 2300 lapra bővíthető papírkapacitásnak köszönhetően
  • Kis méretének köszönhetően, számos különböző környezetben alkalmazható
  • A mobil nyomtatás támogatása lehetővé teszi a nyomtatást okostelefonokról és táblagépekről
  • A megnövelt kapacitású eredeti Canon tonerkazetták gazdaságos üzemeltetést tesznek lehetővé
  • Az új, nagy teljesítményű S Toner gyorsabb és energiatakarékos nyomtatást tesz lehetővé
  • Automatikus tonerszalag-eltávolítás a kazetta egyszerűbb behelyezése érdekében
  • A hálózat részeként egyszerűen kezelhető
  • Opcionális biztonsági mentés és tárolás
  • Egyszerű kétoldalas nyomtatás a költségtakarékosság és a kisebb hulladékmennyiség érdekében


Gyors és rugalmas nyomtatás

A 38 oldal/perc sebességű teljes színes nyomtatási sebességével az LBP712Cx ideális választás a megbízható és sokoldalú nyomtatót igénylő munkahelyekre. Nagy kapacitású papíradagoló, amely akár 4 kazettával bővíthető, így tökéletesen alkalmas a modern, hálózati munkahelyekhez.

Nagy kapacitás kis méretben

A legjobb termelékenységhez nagy kapacitású nyomtatóra van szüksége, ezért az LBP712Cx nagy méretű 650 lapos szabvány kapacitása 2300 lapra terjeszthető ki. Kompakt, és hasznos képességekkel rendelkező társ az irodában. Nagy teljesítménye ellenére rendkívül kis méretű. Bármilyen nyomtatási feladatot kell ellátnia, a sokoldalú LBP712Cx számára nem jelent akadályt. Az A5-ös mérettől a kétoldalas A4-es nyomtatásig másodpercek alatt elkészül az eredmény.

Munka akár útközben is

Az LBP712Cx Apple AirPrint (iOS) és Mopria (Android) támogatásának köszönhetően könnyedén nyomtathat minden kompatibilis eszközről. A Canon PRINT Business alkalmazás segítségével speciálisabb funkciókhoz is hozzáférhet. A Google-t a munkahelyükön használóknál a zökkenőmentes integráció érdekében az LBP712Cx gyárilag kompatibilis a Google Cloud Print szolgáltatással.

Nagyobb kapacitású tonerkazetták

A Canon minden eddiginél jobb formában tervezte újra tonerkazettáit. A kazettán belüli tonerszalag a kazetta behelyezésével automatikusan leválik, ezzel hulladékot és beszerelési időt takaríthat meg. Az eredeti Canon tonerkazetták ugyanabban a kompakt méretben most már nagyobb kapacitást biztosítanak, így növelheti a termelékenységét.

A Canon kivételes képminősége

Akár fontos találkozók bemutatóit vagy az ügyfelei számára kiosztott prospektusokat nyomtat, az LBP712Cx kiemelkedő minőségű színes ábrákat, képeket és szöveget képes elkészíteni lézer minőségű nyomatokon, melyek mély benyomást tesznek az olvasóra. A Canon a képek területén szerzett szakértelmével biztosítja, hogy bármely méretű vállalkozás professzionális dokumentumokat állíthasson elő, finom vonalakkal, éles szöveggel és magas felbontásban, melyek gondoskodnak a modern vállalkozások által elérni kívánt pozitív hatásról.

Intelligens hálózati képességek

Az LBP712Cx kiemelkedően sokoldalú tagja lehet a nyomtatóflottájának. A PCL5e/6 és Adobe PostScript nyomtatónyelvek támogatásának köszönhetően problémamentesen integrálható a felügyelt hálózati környezetekbe. Az LBP712Cx ugyanilyen jól alkalmazható az e-Maintenance távoli szolgáltatáskezelési rendszerrel kompatibilis menedzselt nyomtatási szolgáltatási környezetekben is. Az LBP712Cx integrálható a Canon uniFLOW nyomatkezelési platformba, amely a My Print Anywhere hatékonyságát és biztonságát nyújtja, továbbá integrálható a könyveléssel, és költségtakarékos.

NYOMTATÓMŰ

Nyomtatási sebesség Egyoldalas: max. 38 oldal/perc színes és fekete-fehér módban (A4)
Kétoldalas: max. 38 kép/perc színes és fekete-fehér módban (A4)
Nyomtatási módszer Fekete-fehér lézersugaras nyomtatás
Nyomtatási minőség Max. 9600×600 dpi
Nyomtatási felbontás Max. 600×600 dpi
Bemelegedési idő Kb. 31 másodperc vagy kevesebb a bekapcsolástól
Első oldal elkészülési ideje Színes: kb. 6,0 másodperc
Fekete-fehér; kb. 5,1 másodperc
Ajánlott havi nyomtatási mennyiség 2000–7500 oldal/hónap
Terhelhetőség Max. 80 000 oldal/hónap1
Nyomtatási margók 5 mm felül, alul, bal és jobb oldalon
Fejlett nyomtatási funkciók Biztonságos nyomtatás
Nyomtatás USB-eszközről (JPEG/TIFF/PDF)
Vonalkód nyomtatás1
Google Cloud Print kompatibilis
iOS: AirPrint, Canon PRINT Business alkalmazás
Android; Mopria-tanúsítvány, Canon Print Service Plug-in, Canon PRINT Business alkalmazás