Színes

HP Color LaserJet Pro MFP M479fdn

HP Color LaserJet Pro MFP M479fdn

Napjaink vállalkozásai mindig munkára készek, és mindig elérhetők. Válasszon olyan MFP készüléket, amely lépést tud tartani a munkavégzéssel, az együttműködési módszerekkel és az üzletvitellel.
A HP Print Security nem csupán a nyomtatók védelmét biztosítja. A hálózat védelmét is szolgálja a fenyegetések valós idejű észlelése, automatizált megfigyelés és szoftverhitelesítés segítségével, hogy a támadásokat azok megtörténtekor észlelhesse és állíthassa meg.[7]
Épp elég dolog van, amin a napi munkája során aggódhat. Egy egyszerűen és kényelmesen használható MFP-vel könnyedén teljesítheti a feladatait, és akár saját elvárásait is felülmúlhatja.

Szolgáltatások
Nyomtatás, másolás, beolvasás, e-mail

Fekete-fehér nyomtatási sebesség (ISO, A4)
Normál: Akár 27 oldal percenként [1]

Kihasználtság (havi, A4)
Akár 50 000 oldal [3] A terhelhetőség az egy hónapban kinyomtatható oldalak maximális száma. Ezen érték segítségével összehasonlítható a termék robusztussága más HP LaserJet és HP Color LaserJet készülékekkel, és lehetővé teszi a nyomtatók és többfunkciós készülékek megfelelő üzembe helyezését, a csatlakoztatott egyéni vagy csoportos felhasználók igényeinek kielégítése érdekében.

Nyomtatási technológia
Lézer

Fekete nyomtatási minőség (legjobb)
600 x 600 dpi, akár 38.400 x 600 dpi

Színes nyomtatási minőség (legjobb)
600 x 600 dpi, akár 38.400 x 600 dpi

Nyomtatónyelvek
HP PCL 6, HP PCL 5c, HP postscript 3-as szintű emuláció, PDF, URF, natív Office, PWG-raszter