Színes

HP Color LaserJet Enterprise M577f

HP Color LaserJet Enterprise M577f
Ideális olyan nagy és közepes méretű vállalatok számára, amelyeknek egy biztonságos, termelékeny és energiatakarékos színes többfunkciós készülékre van szükségük. Ideális olyan nagy és közepes méretű vállalatok számára, amelyeknek egy biztonságos, termelékeny és energiatakarékos színes többfunkciós készülékre van szükségük.

Ez a hatékony MFP energiát takarít meg a termelékenység feláldozása nélkül, így a felhasználói gyorsan elvégezhetik a feladataikat, ezzel is segítve a vállalat fejlődését. Az innovatív kialakításnak és tonertechnológiának köszönhetően ráadásul kivételesen kevés energiát fogyaszt[3].
Bízhat az MFP biztonságában a bekapcsolástól a kikapcsolásig. A beépített és opcionális biztonsági szolgáltatások erős védelmet kínálnak az eszközök, adatok és dokumentumok számára, ráadásul központilag felügyelheti a teljes flottát.[5]
A legtöbbet hozhatja ki MFP készülékéből. Minden eddiginél több kiváló minőségű oldalt nyomtathat[8] a JetIntelligence technológiát használó, speciális kialakítású eredeti HP tonerkazettákkal. Számíthat a megvásárolt, eredeti HP-minőségre.

Szolgáltatások
Nyomtatás, másolás, szkennelés

Párhuzamos feladat-végrehajtás támogatott
Van

Fekete-fehér nyomtatási sebesség (ISO, A4)
Normál: Max. 38 oldal/p [1]

Kihasználtság (havi, A4)
Akár 80 000 oldal [3]

Nyomtatási technológia
Lézer

Fekete nyomtatási minőség (legjobb)
Max. 600 x 600 dpi (normál), max.1200 x 1200 dpi (vékonyvonalas), HP ImageREt 3600, A Pantone által kalibrálva

Színes nyomtatási minőség (legjobb)
HP ImageREt 3600

Nyomtatónyelvek
XPS, HP PCL 6; HP PCL 5c; HP Postscript 3-as szintű emuláció, natív PDF nyomtatás (v 1.7)