Színes

Canon i-SENSYS MF754Cdw

Canon i-SENSYS MF754Cdw
Optimalizált, hatékony nyomtatás és lapolvasás egy színes multifunkciós nyomtatóval, közvetlen felhőalapú csatlakozással.

  • Nyomtatási sebesség (A4-es méret) - 33 lap/perc
  • Beolvasási sebesség (A4-es méret) - Akár 100 kép/mp*
  • Médiatámogatás - A5 és A6S
  • Színes LCD érintőpanel - 5”/12,7 cm

Tedd egyszerűbbé a mindennapi üzleti feladatokat
A Canon i-SENSYS MF750 sorozat továbbfejlesztett színmotorja magas fokú praktikusságot és csatlakozási lehetőségeket, valamint gyors nyomtatást és beolvasást kínál a produktivitás fokozása érdekében.

Kiemelkedő hatékonyság
Még gyorsabban dolgozhatsz, akár 33 lap/perc és 100 kép/perc* (A4) sebességgel nyomtathatsz és olvashatsz be, kihasználhatod a hordozókezelés széles skáláját, valamint kisebb dokumentumokat, például csekket és nyugtákat is beolvashatsz.

Beépített felhőalapú csatlakoztathatóság
Központosíthatod a nyomtatáskezelést a Microsoft felhőalapú Universal Print szolgáltatásával, és közvetlenül hozzáférhetsz a felhőalapú tárhelyszolgáltatásokból (Google Drive, DropBox és OneDrive) származó dokumentumokhoz.

Intuitív felhasználói élmény
Leegyszerűsítheted a munkafolyamatokat a húzásos folyamatokat támogató fülekkel, testre szabhatod a kijelzőt, és egyérintéses gyorsgombokat hozhatsz létre az alkalmazáskönyvtári alkalmazásokhoz.

Megbízható biztonság
A fejlett rendszerellenőrzés a rendszerindítástól kezdve védi az eszközt a feltöréstől és a vírusfenyegetésektől, a biztonsági PIN-kód pedig korlátozza az érzékeny dokumentumokhoz való hozzáférést.

180.510 Ft + Áfa
Bruttó ár: 229.245 Ft

Általános műszaki leírás

A készülék típusa Színes multifunkciós lézerkészülék
Rendelkezésre álló funkciók Nyomtatás, másolás, szkennelés és faxolás