Színes

Canon i-SENSYS MF655CDW

Canon i-SENSYS MF655CDW
Tartós, A4-es méretű, többfunkciós színes nyomtatók, amelyek a felhőhöz csatlakozva biztosítják a gördülékeny nyomtatást és beolvasást.

  • Nyomtatási sebesség (A4-es méret) 18–21 lap/perc
  • Nyomtató és szkenner csatlakoztathatóság Felhő
  • Biztonság PIN-kódos nyomtatás és a rendszer ellenőrzése indításkor
  • Színes érintőképernyő 12,7 cm

Maximálja a nyomtatási és szkennelési termelékenységet a csatlakoztatott színes nyomtatókkal.
A kiterjedt felhő- és mobilkapcsolat lehetővé teszi a dokumentumok bárhonnan történő egyszerű elérését, az egyszerűsített munkafolyamatok pedig hatékony munkát tesznek lehetővé a mindennapi feladatok elvégzése során.

Fájlok elérése a felhőből
Az előre beállított és azonnal használatba vehető felhőalapú csatlakoztathatóság kompatibilis a Google Drive, Dropbox és OneDrive alkalmazásokkal, így gyorsan és egyszerűen nyomtathat és szkennelhet közvetlenül a felhőhöz csatlakozva.

Nyomtatás okostelefonról
A Canon PRINT Business alkalmazás, az AirPrint (Apple) és a Mopria (Android) mobilkapcsolat révén bárhonnan nyomtathat telefonjáról.

A mindennapi feladatok automatizálása
Szabja testre munkafolyamatait az Alkalmazáskönyvtár segítségével, amely lehetővé teszi az egyérintéses feladatokat, például a tárolt űrlapok nyomtatását, az e-mailbe történő beolvasást és a dokumentumok másolását.

Védelem az érzékeny dokumentumok számára
A robusztus biztonsági funkciók közé tartozik a biztonságos PIN-kód, amely korlátozza az automatikusan kiadott feladatok körét, és a rendszer ellenőrzése indításkor, amely megvédi a készüléket a hackeléstől és a vírusfenyegetésektől.

Megnövelt hatékonyság
A gyors nyomtatás, az időtakarékos, egyutas, kétoldalas beolvasás és a nagy méretű színes érintőképernyő hatékony nyomtatási és szkennelési munkafolyamatokat tesz lehetővé.

 

109.340 Ft + Áfa
Bruttó ár: 138.860 Ft

Általános műszaki leírás

A készülék típusa Színes multifunkciós lézerkészülék
Rendelkezésre álló funkciók Nyomtatás, másolás, beolvasás és fax