Nyomdai megoldás

Canon varioPRINT 130

Canon varioPRINT 130
Kompromisszumok nélküli megbízhatóság és kiváló képminőség. A Canon varioPRINT 130 funkciókban gazdag monokróm nyomtató a robusztus kialakításnak és a kimagasló nyomtatási sebességnek köszönhetően gyorsabb és intelligensebb munkavégzést tesz lehetővé a felhasználók számára. Kiemelkedő képminőség környezetbarát működéssel párosítva.


A megbízhatóság mintaképe
A varioPRINT 130 nyomtatót hosszú élettartamra tervezték, így a legkiválóbb minőségű alkatrészekből épülve a kategóriájában a legjobb üzemidőt és legnagyobb megbízhatóságot nyújtja.

Minőség és mennyiség
Az egyedülálló Océ DirectPress® digitális nyomtatási eljárás a felhasználók számára kiváló minőségű és nagy sebességű nyomtatást biztosít. A 133 A4 oldal/perces gyorsasághoz kompromisszumoktól mentes nyomatpontosság társul.

Utófeldolgozási lehetőségek
A különféle utófeldolgozók segítik a varioPRINT 130-at a kihívások kezelésében, beleértve a tűzést, a hőkötést, a vágást, a lyukasztást és a hajtogatást.

Egyszerűbb feladatkezelés
A beépített Canon PRISMAsync vezérlőnek köszönhetően a munkák kezelése egyszerű, így a nyomtatás, másolás és szkennelés során időt takarít meg.

Környezetbarát működés
A varioPRINT 130 rendkívül energiahatékony, továbbá minimálisra csökkenti az ózonkibocsátást és a tonerpazarlást.