Nyomdai megoldás

Canon varioPRINT 115

Canon varioPRINT 115
Átfogó, hatékony monokróm nyomtatási megoldás. A varioPRINT 115 az innovatív képalkotó technológiájának és a rendkívül robusztus kivitelezésének köszönhetően megbízható, környezetbarát és könnyen kezelhető társ, amely valóban üzleti célú használatra készült.

A kategóriájában legmagasabb szintű megbízhatóság
A robosztus alkatrészekből kialakított varioPRINT 115 hosszú távú használatra készült, így a nyomtató maximális megbízhatóságát nyújt.

Egyedülálló digitális technológia
Az Océ DirectPress® technológia kiváló minőségű nyomtatást és lenyűgöző nyomatpontosságot biztosít akár 117 A4 nyomat/perc sebességgel.

Zökkenőmentes feladatkezelés
A varioPRINT 115 PRISMAsync vezérlője kényelmes irányítást biztosít a nyomtatási, szkennelési és másolási feladatok, valamint a nyomtatás ütemezése felett.

Rugalmas utófeldolgozási lehetőségek
A tartozékok széles választékával való kompatibilitásnak köszönhetően a nyomtató számos utófeldolgozó lehetőséggel rendelkezik, mint például a tűzés, a vágás, a kötés és a lyukasztás.

Környezetbarát jellemzők
Az Océ DirectPress technológia lenyűgözően kis energiafogyasztásról gondoskodik, akár 30%-os energiamegtakarítást is megvalósítva, miközben nem történik ózonkibocsátás és a tonerpazarlás is minimális.