Nagyformátumú nyomtató

Canon iPF PRO-1000

Canon imagePROGRAF PRO-1000
Új dinamika, szín és minőség a kivételes nyomatokért. Keltsd életre képeidet egy lenyűgöző, A2-es méretű asztali fotónyomtatóval. Nyomtass magabiztosan és lenyűgöző részletességgel az imagePROGRAF PRO-1000 nyomtatóval. A szélesebb színskálát biztosító modern, 12 tintás rendszer és az elejétől a végéig zökkenőmentes nyomtatási munkafolyamat életre kelti fényképeidet.

Érj el lenyűgöző képminőséget
Emeld magasabb szintre képeidet, és érj el kivételes eredményeket az imagePROGRAF PRO-1000 készülékkel. A kiváló színhűségnek, a gyors nyomtatási sebességnek és a hordozók széles választékának – például fényes, matt, művészi papír, vászon és Baryta papír* – köszönhetően olyan lenyűgöző nyomatokkal kápráztathatod el ügyfeleidet, amelyek megőrzik a fényképek minőségét és egységességét.

Rendkívüli nyomtatási eredmények
Nyomtass lenyűgöző, szegély nélküli képeket még nagyobb méretben, a minőség romlása nélkül. Az új készülékszoftver-frissítéssel* panorámakép méretű papírra (21 cm×59,4 cm) is nyomtathatsz szegély nélküli képeket, vagy létrehozhatod saját egyéni papírtípusodat akár 1200 mm-es méretben is, amely bannerek nyomtatásához tökéletes.

Kimagasló részlet- és színgazdagság
A LUCIA PRO 12 tintás rendszernek köszönhetően szélesebb színskálát és több részletet biztosítva, élethűen adja vissza képeidet. A Chroma Optimizer tintatechnológiával eltünteti a bronzhatást, és egyenletes csillogást, valamint természetes színeket biztosít megnövelt feketeszín-sűrűséggel. Baryta papírral* még jobb színminőséget, és a sötétebb területeken is kivételes eredményeket érhetsz el.

Gyorsabb és egyszerűbb
A professzionális és funkcionális kialakításnak köszönhetően intelligens. A pontos tintakibocsátást a merev burkolat biztosítja, a kiegészítő kézi lapadagoló tálca pedig a nehezebb papírtípusokkal való munkát is lehetővé teszi. A nagy kapacitású, 80 ml-es tintatartályoknak és a könnyen cserélhető karbantartó kazettáknak köszönhetően a nyomtatás megszakításai minimálisra szoríthatók.

Tinta- és időtakarékos
Az exkluzív matt fekete és fotófekete fúvókáknak köszönhetően csökkentsd a tintaveszteséget és takaríts meg értékes időt a hordozók cseréjekor. Nincs szükség a tinták cseréjére, így a megszakítások a minimálisra szoríthatók. A Media Configuration Tool segítségével néhány egyszerű lépésben importálhatsz új hordozót, így még kevesebb lesz a leállás.
 

A termék műszaki adatai

Osztály 17"
Tintatípus 12 tinta: MBK/PBK/C/M/Y/PC/PM/GY/PGY/R/B/CO
Maximális nyomtatási felbontás Maximális nyomtatási felbontás1
2400×1200 dpi
Nyomtatás sebessége A2 (LU-101 színes): kb. 3 perc 35 mp
A2 (PT-101 színes vagy fekete-fehér): kb. 6 perc
Méretek, tömeg kb. 723×435×285 mm
Tömeg: kb. 32,3 kg (nyomtatófejjel és tintákkal)
Tápcsatlakozó 100–240 V váltóáram (50–60 Hz)
Teljesítményfelvétel (kb. 34 W)3
Készenléti üzemmódban (kb. 1,1 W)
Kikapcsolt állapotban (kb. 0,3 W)
Működési környezet Hőmérséklet: 5–35 °C Páratartalom: 10–90% relatív páratartalom (páralecsapódás nélkül)4
Akusztikai zaj kb. 41,0 dB(A) – fénykép (4"×6")5
kb. 40,8 dB(A) – dokumentum (A4-es fekete-fehér), csendes mód KIKAPCSOLVA6
kb. 40,4 dB(A) – dokumentum (A4-es fekete-fehér), csendes mód BEKAPCSOLVA
Kezelőpanel kijelzője 3.0” (320×240 TFT LCD), 13 gomb, 2 LED
21 választható nyelv: angol/német/francia/török/olasz/spanyol/portugál/holland/lengyel/magyar/dán/norvég/svéd/finn/cseh/orosz/egyszerűsített kínai/ hagyományos kínai/thai/indonéz/japán
Memória 1 GB