Nagyformátumú nyomtató

Canon imagePROGRAF TM-255

Canon iPF TM-255
Emelje magasabb szintre a nyomtatási élményt a megnövelt termelékenységgel, az intuitív funkciókkal és a professzionális képminőséggel – mindezt egy fenntartható eszközben. A beépített merevlemez révén ez a 24"-es nyomtató vállalati és nagyméretű építőipari irodák, valamint a kiskereskedelmi és oktatási szektor számára készült.

  • 5 színű tinta: Új, élénk magenta, pigmentalapú tinta
  • Tintatartály mérete: 300 ml/130 ml
  • A1-es CAD-rajzok nyomtatási sebessége: 20 másodperc
  • Titkosított merevlemez-meghajtó: 500 GB

Emelje magasabb szintre a széles formátumú nyomtatás élményét
Hozzon létre zökkenőmentesen professzionális minőségű nyomatokat javított hatékonysággal, egy fenntartható és intuitív eszközzel. Készítsen lenyűgöző marketinganyagokat és precíz CAD-rajzokat élénk piros színnel és éles vonalakkal.

Professzionális nyomtatási minőség
A stabil képkiemelési funkciók éles, pontos vonalakat biztosítanak, az új magenta tinta pedig élénk piros színeket eredményez. Így élénk és pontos CAD-rajzokat, posztereket és oktatóanyagokat készíthet.

Hatékony működés
A1-es CAD-nyomatok előállítása mindössze 20 másodperc alatt, vagy A1-es poszterek nyomtatása 22 másodperc alatt. A szegély nélküli, bármilyen méretű nyomatokkal időt takaríthat meg a margók levágásán, a nagyobb tintatartályoknak, a gyors feldolgozási időnek és az alvó üzemmódból való gyors visszatérésnek köszönhetően pedig könnyedén kielégítheti a nyomtatási igényeket nagyobb mennyiségben is.

Átlátható funkcionalitás
Az egyszerű utasításokat követve a 4,3"-es érintőkijelzőn leolvashatja az olyan fontos információkat, mint a hordozó típusa, a hordozók fennmaradó mennyisége és a tinta mennyisége. Időt takaríthat meg, ha a papírtekercset a gyorsan hozzáférhető lapos felső fedélen keresztül tölti be.

Jobb fenntarthatóság
Környezettudatos EPEAT Gold1 minősítésű készülék alacsony energiafogyasztással, csökkentett energiafelhasználással készenléti állapotban és polisztirol hab nélküli csomagolással. A kevesebb zajjal járó nyomtatás révén ideális választás a csendes irodák számára.

499.000 Ft + ÁFA
474.438 Ft + Áfa
Bruttó ár: 602.536 Ft