Megoldások

uniFLOW 5.1

Az uniFLOW a Canon első egységes nyomtatási és beolvasási platformmegoldása, amely megkönnyíti a szervezetek számára a nyomtatással járó költségek kezelését, növeli az irodai dolgozók produktivitását, és új szintre emeli a dokumentumbiztonságot.

  • Szeretné tudni, hogy a kollégák vagy egyes osztályok mennyit nyomtatnak havonta?
  • Szeretné egy központosított helyről kezelni a nyomtató, másolóparkját?
  • Szeretné korlátozni bizonyos dokumentumokhoz a hozzáférést már a nyomtatás alatt?
  • Szeretne könnyen, gyorsan keresni a feldolgozott (faxolt, szkennelt, másolt, nyomtatott) dokumentumok között?

Az uniFLOW 5.1 nem csak a nyomtatási lehetőségeit bővíti (pl. egyedi univerzális illesztőprogram révén), hanem új, hatékony beolvasáskezelő funkciókat is bevezet: az optikai karakterfelismerő motor számos nyelvet támogat, emellett fejlett dokumentumtömörítő technológia és OCR vagy vonalkódfelismerésen alapuló indexadat-rögzítés is lehetséges.

A multifunkciós készülék nyomtatási és beolvasási folyamatait egyaránt nyomon követő uniFLOW lehetővé teszi, hogy a géppark gazdája EGYETLEN rendszerre összpontosítsa figyelmét, EGY felhasználóifiók-készlettel és EGY adatbázissal. A felhasználó úgy tudja kihasználni a multifunkciós készülék összes adottságát, hogy közben nem kell új felülettel megismerkednie. Ezért különösen felhasználóbarát megoldásról beszélhetünk, ami tovább növeli a vállalat produktivitását.

Az uniFLOW 5.1 a dokumentumbiztonság területén is újat hoz. Azon kívül, hogy korlátozható a multifunkciós készülékhez való hozzáférés és felügyelhető a készülék működtetése, a rendszergazdák most már a készüléken történő összes nyomtatási, másolási, fax illetve beolvasási feladatot felügyelhetik. Minden feladat során az adott dokumentumról másolat készül, és a rendszer automatikusan rákeres a kiemelten védett kulcsszavakra. Adott műveletekhez figyelmeztetést lehet beállítani. A maximális biztonság jegyében a védett tartalmakat vissza lehet tartani, és még egyszer ellenőrizni a nyomtatás illetve beolvasási célhelyre küldés előtt.

Webes bemutató:

Ezen a weboldalon videókat tekinthet meg az uniFLOW megoldásról.