Kifutott

HP LaserJet 5200dtn

Ez a nagy teljesítményű, széles formátumú A3+ monokróm lézernyomtató család, melyet úgy terveztek, hogy hatékony és sokoldalú legyen, minden irodai nyomtatási szükségleteit kielégíti, hiszen igen rugalmas és könnyen kezelhető.

Érjen el tökéletes eredményt akár A3+ méretű papíron is ezzel a nagy teljesítményű monokróm HP LaserJet nyomtatóval. Ez az eszköz biztosítja a gyors nyomtatást és első oldal elkészülést, illetve az összetett nyomtatási feladatok kezelését, továbbá 460 MHz-es processzort, 512 MB-ig bővíthető memóriát és egyedülálló hálózatkezelést* nyújt.

Használja ki ennek a sokoldalú nyomtatónak még több opcióját. Az A3+ nyomtatási lehetőség megnöveli a nyomtatható területet, a CompactFlash? támogatás lehetővé teszi a más gyártók által biztosított megoldásokat, a nyílt EIO bővítőhely pedig a HP nagy teljesítményű EIO merevlemezzel tovább fokozza a hatékonyságot.

Gyakorlatilag gondtalan, egyszerű működés és külön erőfeszítést nem igénylő nyomtatókezelés olyan eszközökkel, mint a HP Web Jetadmin. Könnyen cserélheti a HP kompakt nyomtatókazettát, amely biztosítja az állandó minőséget és megbízhatóságot a HP intelligens nyomtatási technológia**** révén.

Információk tömören

Hálózati használatra kész Alapkiépítésben
Nyomtatási sebesség, (fekete, normál minőség, A4) Legfeljebb 35 oldal percenként
Nyomtatási minőség (fekete, legjobb minőség) Legfeljebb 1200 x 1200 dpi
Duty cycle (monthly, A4) Akár 100 000
Kétoldalas nyomtatás beállításai Automatikus (alapkiépítésben)
Papírtálcák maximális száma 3
Maximális bemeneti kapacitás (lap) 850
Maximális kimeneti kapacitás (lap) Legfeljebb 250