Kifutott

Canon SELPHY CP820

Könnyen kezelhető, otthoni nyomtató az egész család számára – valódi minőség

Az egyszerű és ultrakompakt otthoni fotónyomtató könnyedén kezelhető a család számára is, és bárhol laborminőségű fényképnyomtatást tesz lehetővé kevesebb mint 1 perc alatt.

  • Ultrakompakt, egyszerűen használható otthoni fotónyomtató az egész család számára
  • Élvezd a rendkívüli rugalmasságot, amelyet a fényképezőgépről, memóriakártyáról vagy USB-eszközről történő nyomtatás jelent
  • Minőségi nyomtatás festékszublimációval a színpompás, tartós, laborminőségű fényképekért kevesebb mint egy perc alatt
  • Fényes vagy félfényes borítású fényképek kényelmes nyomtatása fotópapírcsere nélkül
  • Kiszámítható nyomtatási költségek
  • Nagyméretű, dönthető LCD kijelző a könnyű kezelhetőség és megtekintés érdekében
  • Sokoldalú igazolványkép funkció és arckeretező, valamint szabványos méretű képek széles választéka
  • Az egyszerű nyomtatásnak, valamint a sokféle méretnek és formátumnak köszönhetően minden feladathoz ideális
  • Az Automatikus képoptimalizálás funkció a kiemelkedő eredmény érdekében intelligens módon javítja a képeket

Rendkívül kompakt, hordozható fotónyomtató
A SELPHY CP820 fotónyomtató otthonodban bárhol tökéletesen elfér, hordozhatóságának köszönhetően pedig még bulikba és családi eseményekre is magaddal viheted.

Egyszerű használat
A felhasználóbarát kivitelnek köszönhetően a nyomtatás bárki számára egyszerű. Ezt pl. a könnyű megtekintést biztosító 6,8 cm-es (2,7”) LCD kijelző, valamint az intuitív menürendszer teszi lehetővé, amelynek képernyőjén a megjelenő utasítások egyszerű navigálást segítenek elő.

Fotólabor minőségű nyomtatás otthon
Bárki professzionális minőségű és tartós fényképeket nyomtathat kevesebb mint 1 perc alatt. A festékszublimációs technológia kiváló színmélységet és színátmenetet biztosít, és még várakoznod sem kell.

Maradandó emlékek
A speciális bevonat véd a vízcseppektől, kiömlő folyadéktól, valamint az elhalványulástól. A nyomatok így akár100 éven át is gyönyörűen mutatnak az albumban. Az ujjlenyomatok megelőzése és a hagyományos laborminőségű nyomatokéhoz hasonló eredmény elérése érdekében akár félfényes fotópapírt is használhatsz, és fogyóeszköz-cserére sincs szükség.

Meglepetések nélkül
A fogyóeszköz-csomagoknak hála egyszerűen gátat szabhatsz a nyomtatási költségeknek.

Nyomtass kedved szerint
A gyors nyomtatáshoz nem kell mást tenned, mint közvetlenül a nyomtatóhoz csatlakoztatni a PictBridge-kompatibilis fényképezőgépet. A még nagyobb rugalmasság érdekében számtalan memóriakártyáról vagy USB-flashmeghajtóról is nyomtathatsz.

Igazolványkép-nyomtatás
Legyen szó otthoni vagy professzionális használatról, az igazolványkép-nyomtatás funkció és arckeretező segítségével széles körben elfogadott, szabványos igazolványképeket készíthetsz és nyomtathatsz.

Nyomtatási méretek választéka
A nyomtatónak köszönhetően több különböző módon is megoszthatod emlékeidet másokkal. Készíthetsz például levelezőlap méretű, négyzet alakú vagy hitelkártya méretű nyomatokat – és mindezt szupergyorsan.

Még jobb minőségű fényképek
Az Automatikus képoptimalizálás a jelenet- és arcfelismerés funkcióval gondoskodik a kitűnő eredményekről. Intelligens módon kijavítja a kép hibáit, miközben csökkenti a nemkívánatos zajt, így különlegesen tisztává és gazdaggá teszi a nyomatokat.

Nyomtatás út közben
Nyomtass utazás közben bel- vagy kültéren a külön megvásárolható NB-CP2L akkumulátorral (CG-CP200 töltőadapter szükséges). Egyetlen töltéssel több mint 36 képeslap méretű nyomatot készíthet. A választható DPC-CP100 porvédő fedél segítségével minőségi nyomatokat készíthetsz akár kültéri nyomtatás esetén is.