Kifutott

Canon iRA 8085

Fekete-fehér nyomtatás

A leterhelt irodák és termelési környezetek igényeit kielégítő imageRUNNER ADVANCE 8085 PRO készülék professzionális in-line kötészeti lehetőségeket, hatékony munkamenet-integrálást és kiváló környezetvédelmi jellemzőket kínál felhasználói számára.

Funkciók

  • Produktív fekete-fehér nyomtatás 85 oldal/perc sebességgel
  • Intuitív 10,4” TFT SVGA érintőképernyős kijelző
  • Professzionális inline kötészeti lehetőségek
  • Nagy sebességű kétoldalas lapolvasás fekete-fehérben akár 200 kép/perces, színesben pedig akár 100 kép/perces sebességgel
  • Hatalmas papírkapacitás: max. 7700 lap
  • Hatékony munkafolyamat-integrálás
  • Kiemelkedően környezetbarát jellemzők

További információk

Cégünk hagyományai és a professzionális nyomtatás területén szerzett szakértelme jóvoltából létrehozhattuk a technológiai szempontból legfejlettebb, belépő szintű nyomdai fekete-fehér készüléket.
A hatékony munkamenet-integrálást, kiemelt kötészeti lehetőségeket és felhasználóbarát kezelőfelületet ötvöző, az ADVANCE szériába illeszkedő imageRUNNER ADVANCE 8085 PRO készülék kiváló eredményeket és gyors megtérülést hoz magával.

Felűlmúlhatatlan teljesítmény
A 8085 PRO készülék maximális produktivitása a legnagyobb munkaterheléssel birkózó irodák és termelési környezetek igényeit is kielégíti. Az akár 85 oldal/perc sebességű fekete-fehér nyomtatás, a bőséges papírtartalékok és a működés közbeni tonerbetöltés lehetősége megbízható nyomtatást eredményez, minimális manuális beavatkozással.

Rendkívül sokoldalú működés
Állítsa be a 8085 PRO készüléket egyedi igényei szerint (pl. térigény, költségek, kiviteli lehetőségek).

A rugalmas nyomathordozó-kezelésnek köszönhetően többféle papírforrás közül választhat, és max. 256 g/m2-es hordozókat használhat fel. A profeszzionális lyukasztási, hajtásogatási (Z-hajtás, belső és külső C-hajtás, két hosszanti és középső hajtás), a fedőlap beszúrás és a gerinctűzés élvágással funkciók széles választási lehetőséget kínálnak az ügyfeleknek.

Az opcionális, Fiery alapú RIP nyomtatásvezérlőknek köszönhetően a 8085 PRO készülék maradéktalanul integrálható a meglévő munkafolyamatokba, és egyszerűen összeköthető más készülékekkel. A másik lehetőség, ha Canon vezérlőt választ, amely kiváló teljesítménnyel és Genuine Adobe PostScript 3 és PCL 5e/6 támogatással kecsegtet.

Egyszerű használat és testreszabható kezelőfelület
A 8085 PRO készülék gyors reagálású, 10,4",színes SVGA érintőképernyője felhasználóbarát ikonokkal könnyíti meg a használatot. A felhasználók testre szabhatják a felület működését, a leggyakoribb funkciókat pedig egyetlen gombnyomással elindíthatják a gyorsmenüben.

Lenyűgöző minőség
Az új fejlesztésű tonerkazettával garantált a kiváló eredmény remek szöveg-/pontvisszaadással és pontos féltónussokkal. Tovább tökéletesedett a képfeldolgozás is a nagy pontosságú képfeldolgozási technológiának köszönhetően, amely szétválasztja, majd típus szerint alkotóelemenként csoportosítja a szöveg- és képpixeleket a tökéletes nyomatok készítése érdekében.

Határozott környezetvédelmi lépések
A teljes imageRUNNER ADVANCE termékcsaládot úgy tervezték, hogy megfeleljen a legszigorúbb környezetvédelmi előírásoknak is. A termékcsalád többi tagjához hasonló az imageRUNNER ADVANCE 8000 PRO sorozat is kiérdemelte az Energy Star minősítést a kiemelkedő energiahatékonyságért, mivel ez a sorozat büszkélkedhet kategóriájában a legalacsonyabb teljes energiafogyasztási (TEC) értékkel.