Kifutott

Canon i-SENSYS LBP253x

Canon LBP253x
Teljes körű funkciókat kínáló, intuitív és kompakt A4-es, fekete-fehér lézernyomtató kis vállalati munkacsoportok számára.
A gyors és kompakt A4-es, fekete-fehér lézernyomtató minőségével, egyszerűségével és ár-érték arányával tűnik ki a tömegből. Színes érintőképernyővel, NFC funkcióval, valamint számos rugalmas csatlakozási lehetőséggel rendelkezik.

  • A kompakt és robusztus, A4-es, fekete-fehér, NFC funkcióval rendelkező lézernyomtató ideális a kis munkacsoportok számára
  • Hatékony, 33 oldal/perces, kiváló minőségű dokumentumnyomtatásra képes
  • Egyszerű üzemeltetés az intuitív színes érintőképernyővel
  • Folyamatos megbízhatóság és minőség a Canon multifunkciós tonerkazettáival
  • Közvetlen nyomtatás bármilyen kompatibilis táblagépről vagy okostelefonról az NFC érintéses nyomtatási technológia segítségével
  • Élvezze a számítógép nélküli nyomtatás örömét közvetlenül USB-flashmemóriaeszközről
  • Nyomtasson bizalmas dokumentumokat biztonságosan a PIN-kód védelem révén
  • Mobileszközökkel és felhőalapú szolgáltatásokkal kompatibilis AirPrint™, Mopria és Google Cloud Print támogatással
  • Ingyenes Canon alkalmazás, hogy a lehető legtöbbet hozhassa ki iOS és androidos eszközeib
  • A hálózat és a munkamenet támogatása, például Wi-Fi, PCL5e/6, Adobe® PostScript™ és uniFLOW

Tökéletes indulás munkacsoportos nyomtatáshoz

A lenyűgözően felszerelt A4-es, fekete-fehér lézernyomtató gyors és egyszerű, kiváló minőségű dokumentumnyomtatást tesz lehetővé kis csapatok számára. Az i-SENSYS LBP253x kompakt méretének és intelligens kialakításának köszönhetően ideális választás lehet az ügyfeleket kiszolgáló vagy a zsúfolt munkakörnyezetekben. A 33 oldal/perces nyomtatási sebességnek és a készenléti állapotból is mindössze néhány másodpercen belül lehetséges nyomtatásnak köszönhetően a mindennapos feladatokat gyorsabban végezheti el.

Intuitív működtetés

Az LBP253x 8,9 cm-es, intuitív érintőképernyője révén azonnal nagyszerű eredményeket érhet el. A nyomtató intelligens és időtakarékos funkciói egy-két érintéssel elérhetők: így akár a kevésbé tapasztalt felhasználók is könnyedén hozzáférhetnek az LBP253x összes lehetőségéhez. A Canon egyszerűen cserélhető, multifunkciós kazettás kialakításának köszönhetően – amely tartósabb, nagy kapacitású verzióban is kapható – a folyamatos megbízhatóság és a megújult minőség minden egyes alkalommal biztosított, amikor tonert cserél.

Mobileszközök és felhőalapú szolgáltatások nagyszerű támogatása

Napjaink dolgozói szeretnek rugalmasan és akadályok nélkül mozogni a helyszínek és eszközök között. Azonban függetlenül attól, hogy hol és hogyan dolgozik, az LBP253x mindig készen áll, és elérhető. A Mopria-kompatibilitásnak köszönhetően iPhone® vagy iPad® készülékéről az Apple AirPrint™ vagy androidos eszközéről a Google Cloud Print szolgáltatáson keresztül is nyomtathat. A Google-t a munkahelyükön használó szervezetek számára az LBP253x kompatibilis a Google Cloud Print szolgáltatással.

Egyszerű csatlakozás és nyomtatás

Az extra egyszerűség és rugalmasság érdekében használja az LBP253x érintéses nyomtatást kínáló NFC csatlakoztatási lehetőségét! Párosítsa bármely kompatibilis mobileszközét, és a Canon PRINT Business alkalmazással nyomtasson közvetlenül: pont ilyen egyszerű. Ezen kívül az LBP253 számítógép nélküli nyomtatási lehetőségét is választhatja, amelynek segítségével előnézetben, közvetlenül az USB-flasheszközről tekintheti meg a PDF-, JPEG- vagy TIFF-fájlokat. Az ilyen jól átgondolt funkcióknak köszönhetően az LBP253x minden esetben gondtalan nyomtatást tesz lehetővé, így vállalkozása zavartalanul működhet.

Védje meg adatait és a fontos anyagokat

A biztonságos nyomtatás funkcióval a privát és bizalmas dokumentumokat számítógépéről, táblagépéről vagy okostelefonjáról nyugodtan kinyomtathatja, hiszen a PIN-kód garantálja azok védelmét. Az LBP253x a jövedelmezőségét is megóvja, hiszen a kétoldalas nyomtatás révén csökkenthető a papírpazarlás, az automatikus kikapcsolással pedig energia takarítható meg, ha a nyomtató nincs használatban.

Hálózati csatlakozásra és integrációra alkalmas

Az LBP253x összetett hálózati funkciókkal rendelkezik, így könnyedén beilleszthető a nagyobb vállalati környezetekbe. A PCL5e/6 és az Adobe® PostScript™ támogatásával ideális választás lehet az irányított környezetek számára; a távoli felhasználói felülettel pedig értékes idő takarítható meg, hiszen az informatikai vezetők a beállításokat a helyszínre látogatás nélkül felügyelhetik és frissíthetik. A Canon uniFLOW nyomtatkezelési platformnak a menedzselt nyomtatási szolgáltatók és a Canon flottakezelők által régóta várt támogatása kiemelkedően sokoldalú működést biztosít.

NYOMTATÓMŰ

Nyomtatási sebesség Egyoldalas: max. 33 oldal/perc (A4)
Kétoldalas: max. 16,8 kép/perc (A4)
Nyomtatási módszer Fekete-fehér lézersugaras nyomtatás
Nyomtatási minőség Akár 1200×1200 dpi
Nyomtatási felbontás Max. 600×600 dpi
Bemelegedési idő Kb. 16 másodperc vagy kevesebb a bekapcsolástól
Első oldal elkészülési ideje Kb. 6 másodperc
Ajánlott havi nyomtatási mennyiség 750–3000 oldal/hónap
Terhelhetőség Max. 50 000 oldal/hónap1
Nyomtatási margók 5 mm felül, alul, bal és jobb oldalon
Fejlett nyomtatási funkciók Google Cloud Print kompatibilis
iOS: AirPrint, Canon PRINT Business alkalmazás
Android; Mopria-tanúsítvánnyal, Canon Print Service Plug-in, Canon PRINT Business alkalmazás