Fekete

HP LaserJet Pro M501dn

HP M501dn J8H61A
Lenyűgöző nyomtatási sebességet és teljesítményt érhet el az irodában. Ez az energiatakarékos nyomtató gyorsabban indul el1, és biztonsági szolgáltatásokkal segít elhárítani a fenyegetéseket. A JetIntelligence technológiás eredeti HP-tonerkazetták több oldal nyomtatását teszik lehetővé2.

Kimagasló eredmények kisméretű kivitelben

Nem kell várnia a dokumentumokra. Az első oldalt mindössze 7,2 másodperc alatt kinyomtathatja az energiatakarékos alvó módból3.

Az innovatív kialakítás és tonertechnológia révén a nyomtató kategóriavezető az alacsony energiafogyasztás területén4.

Gyorsan nyomtathat kétoldalas dokumentumokat, és percenként akár 65 oldalas sebességgel nyomtathat A5 méretű papírra1,5.

Ez a kompakt, csendes nyomtató szűk helyeken is elfér, és 1200 lapos maximális kapacitást biztosít6.

Megbízható védelem és egyszerű flottafelügyelet

Az összetett fenyegetésekkel szemben védelmet nyújtó biztonsági szolgáltatásoknak köszönhetően biztonságban tudhatja a nyomtatást – az indítástól a kikapcsolásig.

Az opcionális USB-meghajtó használatával végzett PIN kódos nyomtatással biztosíthatja a dokumentumok bizalmas jellegét7.

Az opcionális HP JetAdvantage Security Manager alkalmazással házirendalapú védelmet biztosíthat a nyomtatóeszközök számára8.

Az alapvető felügyeleti szolgáltatásokat tartalmazó csomaggal egyszerűen felügyelheti eszközeit és beállításait a HP Web Jetadmin segítségével9.

Még több oldal. Még nagyobb teljesítmény. Még biztosabb védelem.

A precíziós fekete tonerrel éles szövegeket, mély fekete színt és jól látható ábrákat nyomtathat.

Többet nyújt. A JetIntelligence technológiás eredeti HP tonerkazetták az elődeiknél több oldal nyomtatását teszik lehetővé kazettánként.2

A megvásárolt eredeti HP-minőséget a csalás elleni és kazettahitelesítési technológiával biztosíthatja.

Az előre telepített tonerkazettákkal azonnal nyomtathat. Kicserélheti őket opcionális nagy kapacitású tonerkazettákra10.