Fekete

HP LaserJet Pro M304a

HP LaserJet Pro M304a
Ha sikeressé szeretné tenni vállalkozását, okosabb megoldásokra kell támaszkodnia. A HP LaserJet Pro M304a nyomtatóval a lehető leghatékonyabban használhatja ki az idejét – ami segít az üzlet felvirágoztatásában és abban, hogy megőrizze helyét az élmezőnyben. Ideális választás a havonta akár 4000 oldalt is nyomtató, 3–10 fős csapatok számára, akiknek gyorsan kell elvégezniük a feladataikat, és fontos számukra a dokumentumok biztonsága, valamint a visszaélések elkerülése.

  • Napjaink vállalkozásai mindig munkára készek, és mindig elérhetők. Válasszon olyan nyomtatót, amely lépést tud tartani a munkavégzéssel, az együttműködési módszerekkel és az üzletvitellel
  • Épp elég dolog van, amin a napi munkája során aggódhat. Egy egyszerűen és kényelmesen használható nyomtatóval könnyedén teljesítheti a feladatait, és akár saját elvárásait is felülmúlhatja.
  • A sikeres üzletvitel kulcsa a hatékony erőforrás-kezelés, és minden munkatárs felelős azért, hogy megtalálja azokat a pontokat, ahol a hatékonyság tovább fokozható. A HP LaserJet nyomtatók tervezése során fontos szempont volt a környezettudatos kialakítás, hogy minden szükséges teendőt el tudjon végezni, mégis mindenhol energiát spóroljon, ahol csak lehetséges.
  • Energiahatékony
  • Kompakt kialakítás, kis helyigény
  • Versenyképes hardvertulajdonságok

Fekete-fehér nyomtatási sebesség (ISO, A4)
Normál: Akár 35 oldal percenként [1]

Az első lap kinyomtatásáig eltelt idő, fekete (A4, üzemkész állapot)
Fekete: Akár 6,9 mp alatt [2]

Az első lap kinyomtatásáig eltelt idő, fekete (A4, üzemkész állapot)
Fekete: Akár 8,0 mp alatt [2]

Fekete nyomtatási minőség (legjobb)
Vékonyvonalas (1200 x 1200 dpi)

Nyomtatásfelbontás-technológiák
HP FastRes 1200 (600 x 600 dpi akár 4800 x 600 dpi-re fokozható), HP ProRes (1200 x 1200 dpi), gazdaságos mód