Fekete

HP LaserJet M110we

HP LaserJet M110we
A kategóriájában a világ legkisebb lézernyomtatója,2 amely a gyors nyomtatással és az időtakarékos HP Smart alkalmazással a hatékony munkavégzéshez készült.3 4 Az ajánlat tartalmazza a HP+ intelligens nyomtatási rendszert, amely folyamatos kapcsolatot biztosít, és a segítségével gyakorlatilag bárhonnan nyomtathat.3

Dinamikus biztonsággal ellátott nyomtató
Bizonyos HP nyomtatók kizárólag új vagy újrahasznosított, HP által gyártott elektronikus áramkörrel, illetve chippel rendelkező patronokkal használható. Ezek a nyomtatók dinamikus biztonsági intézkedéseket alkalmaznak a nem HP chipet vagy elektronikus áramkört használó patronok blokkolására. Az időszakos firmware-frissítések fenntartják ezen intézkedések hatékonyságát, és blokkolják a korábban még működő patronokat. Az újrahasznosított, HP által gyártott elektronikus áramkör lehetővé teszi az újrahasznosított, felújított és újratöltött patronok használatát.

Kis méret. Magas teljesítmény.
Egy LaserJet, amely szinte bárhol elfér.

Gyors nyomtatás
Percenként akár 21/20 oldalas nyomtatási sebesség.
A HP Smart alkalmazásnak köszönhetően gyorsan belevághat az egyszerű beállításba, amely lépésről lépésre haladva végigvezeti a folyamaton.

A nyomtatás mostantól még hatékonyabb
Kiváló minőségű beolvasás, már okostelefonról is
Kiváló minőségben olvashat be dokumentumokat, és megoszthatja őket a Dropboxban, a Google Drive-on, e-mailben vagy a felhőben – gyakorlatilag bárhonnan.

A lézernyomtatókhoz elérhető Instant Ink szolgáltatással sosem fogy ki a tonerből
Lézernyomtatója többé nem fogy ki a tonerből. A kényelmes tonercsere és az intelligens kézbesítés a szolgáltatás részét képezi.

Kibővítheti nyomtatási hatókörét
Az önvisszaállításra képes vezeték nélküli kapcsolatnak köszönhetően mindig kapcsolatban maradhat.