Fekete

Canon i-SENSYS X 1440Pr

Canon i-SENSYS X 1440Pr
Zökkenőmentes munkavégzés és hatékony nyomtatás nagy sebességű egyfunkciós nyomtatókkal. Bármilyen irodai környezetbe könnyen integrálható.

  • Nyomtatási sebesség (A4): 40 lap/perc
  • Nyomtatási felbontás:1200x1200
  • Rendíthetetlen biztonság: Teljes körű
  • Maximális papírbemenet: 900 lap

Nagyobb hatékonyság a kompakt készülékekről történő nagy sebességű nyomtatással
Növelje termelékenységét a 40 lap/perces nyomtatási sebességgel. Használja ki a könnyű, kompakt kialakítás és a rnagy mennyiségű papírbemenet előnyeit a nyomtatási folyamatok tökéletesítéséhez.

Felhőalapú együttműködés*
Csatlakozzon közvetlenül a felhőhöz az eszközéről az egyszerű tárolási megoldásokért (pl. Google Drive vagy DropBox), vagy használja a Canon uniFLOW Online** platformját a biztonságos nyomtatási munkafolyamatokért.

Kimagasló védelem
A dokumentumok, eszközök és a hálózat biztonságos védelme érdekében számos fejlett biztonsági funkció áll a felhasználó rendelkezésére. Ezek közé tartozik a TLS1.3, az indulás során végzett továbbfejlesztett rendszerellenőrzés funkció automatikus rendszerhelyreállítással, és az adattitkosítás.

Előtérben a fenntarthatóság
Csökkentse az energiafogyasztást az alacsony olvadáspontú tonerrel és alvó üzemmóddal rendelkező készülékekkel, és az automatikus kétoldalas nyomtatásnak köszönhetően mérsékelje a fogyóeszköz-pazarlást.

Intuitív felhasználói élmény
A drag & drop funkcióval* könnyedén elvégezheti a nyomtatási feladatokat, és egyetlen gombnyomással testre szabhatja a kijelzőt, és rutinfeladatokat hajthat végre.

Általános műszaki leírás

A készülék típusa Lézernyomtató
Rendelkezésre álló funkciók Nyomtatás